Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepsindende var biraz biraz
Yeri geldi az yaramazlik yapmadim sinifi birbirine kattigim vakitler oldu ama bunlara ragmen hep basarili bi ogrenci oldum :p butun donem tembellik yapip son anda stresten olen bi ogrenciyim hala
1-5 Sınıfları arası uslu ve çalışkan öğrenci.
6-8 sınıfları arası yaramaz ve çalışkan öğrenci.
9-12 sınıfları arası inek,sakin,sosyal,etliye sütlüye karışmayan,öğrenci.
üniversite : gezen,eğlenen,okuyan,araştıran,vize vakti hiç kasmayan,düzenli not tutan,arkadaşlarına kopya vermeyen gıcık ama yine de dışlanmayan bir öğrenci.
ben uykucuydum yaa en arka sırada kalorifer dibine otururdum erkekler ceketlerini bana verirdi :zuha: yazık laa anneniz yıkıyo ütülüyo siz bi kıza yaranmak için ceketlerinizi veriyosunuz :zuha: o ceketlerle kendime cephe yapardım yanımada sınıfımızın tulum tuğbasını oturturdum ohh yandan tuğbanın sıcaklığı öbür yandanda kaloriferin sıcaklığı :zuha: ben uyuyan bi öğrenclik dönemi geçirdim
derslerimi sorarsanız sayısal haric diğer derslerden sürekli kopyayla geçtim
Sayısalda iyiymdir :hih:
yaramaz sınavlarda yer değiştirmek için bnmle kavga eden arkadşa hiç bi zaman taviz verip yerimi değiştirmzdm gıcık olurdu :kiki: :kiki: sinir ederdim cok da güzel olurdu çalışkandım hiç zayıfım olmadı takdirsiz de geçmedm :kiki: