Nasıl bir öğrenci/öğrenciydiniz ?

Konu sahibi son olarak 2606 gün önce görüldü

Nasıl bir öğrenci/öğrenciydiniz ?

• Haylaz

Kullanılan: 6 17.6%
  • Yaramaz

Kullanılan: 1 2.9%
  • Tembel

Kullanılan: 5 14.7%
  • Çalışkan

Kullanılan: 9 26.5%
  • Zeki

Kullanılan: 7 20.6%
  • Diger

Kullanılan: 6 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    34
Hepsindende var biraz biraz:)
Yeri geldi az yaramazlik yapmadim sinifi birbirine kattigim vakitler oldu :D ama bunlara ragmen hep basarili bi ogrenci oldum :p butun donem tembellik yapip son anda stresten olen bi ogrenciyim hala :D

Pek fazla çalışmazdım ona rağmen başarılı bi öğrenciydim :D

1-5 Sınıfları arası uslu ve çalışkan öğrenci.
6-8 sınıfları arası yaramaz ve çalışkan öğrenci.
9-12 sınıfları arası inek,sakin,sosyal,etliye sütlüye karışmayan,öğrenci.
üniversite : gezen,eğlenen,okuyan,araştıran,vize vakti hiç kasmayan,düzenli not tutan,arkadaşlarına kopya vermeyen gıcık ama yine de dışlanmayan bir öğrenci.

Orta seviye sınıflarda çalışkan modunda :p

Çalışkan değildim ama zekiydim.Çalışsam doktor olurdum :D

Hiç çalışmazdım derste dinlediğim neyse o.. Takdir almadanda geçmezdim (:

ben uykucuydum yaa en arka sırada kalorifer dibine otururdum erkekler ceketlerini bana verirdi :zuha: yazık laa anneniz yıkıyo ütülüyo siz bi kıza yaranmak için ceketlerinizi veriyosunuz :zuha: o ceketlerle kendime cephe yapardım yanımada sınıfımızın tulum tuğbasını oturturdum ohh yandan tuğbanın sıcaklığı öbür yandanda kaloriferin sıcaklığı :zuha: ben uyuyan bi öğrenclik dönemi geçirdim :D:D
derslerimi sorarsanız sayısal haric diğer derslerden sürekli kopyayla geçtim :D:D
Sayısalda iyiymdir :hih:

yaramaz :D sınavlarda yer değiştirmek için bnmle kavga eden arkadşa hiç bi zaman taviz verip yerimi değiştirmzdm :D gıcık olurdu :kiki: :kiki: sinir ederdim cok da güzel olurdu :D çalışkandım hiç zayıfım olmadı takdirsiz de geçmedm :D :kiki:

Malesef normal işte sessiz sakin az biraz tembel :D

arka sırada sızan ders aralarında sigara tüttüren üniversite de okuldan atılmama sebep olan bir öğrenciydim Allah cezamı verdi.

İlköğretim ve ortaöğretimde çalışkan; üniversitede biraz daha salaştım, rahattım. Hocalar sayesinde kasmama gerek kalmıyordu :kiki:

Geri