Nasıl bir öğrenci/öğrenciydiniz ?

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü

Nasıl bir öğrenci/öğrenciydiniz ?

• Haylaz

Kullanılan: 6 17.6%
  • Yaramaz

Kullanılan: 1 2.9%
  • Tembel

Kullanılan: 5 14.7%
  • Çalışkan

Kullanılan: 9 26.5%
  • Zeki

Kullanılan: 7 20.6%
  • Diger

Kullanılan: 6 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    34
Arka sıralarının en arkası, okul takımının sağ kanadı. Disiplin kurulunun müdavimi ;s Haylaz, sorumsuz, sevilen ve atılgan! Şey yani atılan :$

Güzeldi okul yılları ;D

Yaramazdım ama hep sevilen bir öğrenci oldum. Ders çalışmazdım ama ödev yapardım. Kopya çekmeden yüksek not alırdım ve şanslıydım sanırım hocaları tarafından sevilen biriydim kıyamazlardı bana :cici: Mesela onca sene geçmesine rağmen her doğum günümü mutlaka kutlayan öğretmenlerim var. Hocalarıyla dertleşen, boş derslerde öğretmenler odasından tekerlekli sandalye çalış koridor da koşturan haylaz bi öğrenciydim. :kiki: Her biri bir lakap takardı bana. Ama en çok sevdiğim Edebiyat hocamın bana Ayçöreğim demesiydi. Hala Ayçöreğiyim. :cici: Felsefe dersinde Socrates'e Ay Dede demiştim hocada bana göstericem ben sana Ay Dede'yi demişti bende karşılığında hocam çubuk yer misiniz demiştim gülmeye başlamıştı :kiki:

Çok efendiydim. Örnek öğrenci diye adlandırılan öğrencilerdendim.
Onur belgesi bile almışlığım var.

Sınavı 20dk da tamamlayıp kalan süreyi kopya dağıtma teknikleri üzerine çalışarak geciren;
Öğretmenlerin derste meşgul tutmak için başka siniflarin sorularını hazirlattigi;
Lisede lisans öğrencilerine matematik, inkilap tarihi ve ıngilizce dersleri veren cinsten bir inek..

hiç ders çalışmayıp bölüm üçüncüsü olarak ODTÜ'ye yerleşen ben :)))

Sınıf geneline bakıldığında öğretmenlerin gözünde sakin,
Arkadaş arasında fırlama,
Derslerde çalışkan ve başarılı

Cins bişeydim.

ders calısmayan bilgisayar meraklısı :hmm:

İlk ve ortaokulda başarılıydım, liseye gelince çuvalladım. 17 dersin 11'i zayıf geldi. :D

oldukca sakin. Bir arkadaşı bile olmayan..
Sadece kendini derslere vermis kendi halinde biri.

Normal düzeyde çalışkan her türlü geziye katılan ve her münazaraya katılan cinstenim

Sınavda zorlama ve basit bir matematik sorusunun cevap bölümüne "çok gereksiz bir soru" yazıp kağıdı veren, hocadan ise bu atarıma karşılık sonuçları açıkladığı ders "Berat x sorusunu gereksiz bulmuş ve cevaba bunu yazmış, kendiside oldukça gereksiz bir not aldı; 0" diyerek karşılık yemiş bir öğrenciydim.

O zaman dahi egom üst düzeydeydi.

Vas Bien

Geri