Nasıl bir evlenme teklifi almak isterdiniz?

Konu sahibi son olarak 3314 gün önce görüldü
Evlenecek kışı cıksa karsıma teklıfı nasıl ederse etsın :p

"Evleniyorsun benimle kadın !" dese, pek de fena olmaz hani :haha:

Ben uyurken takiversin halkayi parmagima
Uyandığımda goreyim tebessumunu görsün tebessumumu

Havai fişek ve boğaza karşı manzara veya köprüye lazerle adımı yazdırsa fena olmaz hani yapsın çılgınlık.. :D

Allah bilmiste kiz yaratmis bi saattir dusunuyorum bi evlilik teklifi bulamadim:D

[YOUTUBE]fSdfgIcI9YM[/YOUTUBE]
Ben bundan istiyorum nan :dyg:

Öyle uçaklar uçurmasın,yemeklerin içine yüzükler saklamasın,ani şeyler yapmasın.

Basit bir teklifte olabilir.Yürekten edilişi önemlidir.

lahmacunun uzerine omrunun sonuna kadar benle beraber bol soganli lahmacun yermisng yazsin)))) evet demezsem adam degilim)))))))

Sokakta ve pankart esliginde milletin gorecegi bi yerde olmasın da gerisi hallolur.

Adam gibi gelsin ailemden istesin soytarılık yapmasın. küççücük tek taş :)))))(( ayyy tektaştsız olmaz

Erkeklerden hep yaratıcı, mükemmel evlilik teklifleri bekleniyor ama hiçbir kadının ilişkilerde ince fikirli davranıp yaratıcı işler yaptığını görmedim. Hep erkeklere yıkıyorsunuz :D erkek en iyi en muazzam ve farklı evlenme teklifini yapmak zorunda, erkek en can alıcı romantik cümleleri yaratıcılığıyla bulmak ve söylemek zorunda. İnsanız biz lan. Sizin kafanız ne kadar çalışıyorsa bizimki de o kadar çalışıyor. Bize bu kadar ağır yükler yüklemeyin :(

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oV63ijS.jpg

Geri