Nasıl bir evlenme teklifi almak isterdiniz?

Konu sahibi son olarak 3313 gün önce görüldü
sahilde iskelede evlenme teklifimi almıştım

alıştıra alıştıra söyleyin
yoksa gülerim

Normal. Öyle güzel güzel sohbet ederken, sakin sakin oradan buradan konuşurken...
Adeta sohbet konularından biriymişçesine, laf arasında "Benimle evlenir misin?" sorusunun gelmesi benim için hem normal, abartısız hem de bir o kadar eşsiz bir teklif olabilirdi.
Dur ben bunu bir deneyeyim.

sevişmek için evlenmem
baştan söyleyeyim

Dümdüz..
Teklife açığım bu ara malum vergi dilimine girdim giriyorum...

Günün birinde aşık olursam (üfürdüm resmen) velev ki oldum, mümkünse özenticilik yapıp abartmasın. Yok pastadan yüzük çıkartmakmış, yok balonlara yazı yazmakmış, yerlere gül serpiştirip yol yapmakmış hiç sevmem. Evleneceğim varsa da reddederim.

Böyle bir uçak kiralasın, arkasına beni ne kadar sevdiğini yazan bir pankart taktırsın sonra biz o uçağın içindeyken paraşütle aşağıya atlayalım ve o sırada bana o yazıyı göstersin tam ben o yazının şokunu atlatamadan yüzüğü çıkartıp bana uzatsın ve tam ona cevap verecekken karşı dağda başka bir pankartın şokuyla soruya cevap vermeyi unutayım yere indiğimizde tekrar sorsun istiyorum, mümkün mü?

Böyle bir uçak kiralasın, arkasına beni ne kadar sevdiğini yazan bir pankart taktırsın sonra biz o uçağın içindeyken paraşütle aşağıya atlayalım ve o sırada bana o yazıyı göstersin tam ben o yazının şokunu atlatamadan yüzüğü çıkartıp bana uzatsın ve tam ona cevap verecekken karşı dağda başka bir pankartın şokuyla soruya cevap vermeyi unutayım yere indiğimizde tekrar sorsun istiyorum, mümkün mü?
gel pabciye, mümkün kılalım.
*
bilmiyorum nasıl almak isterim, hangi şarkıyla etmesi gerektiğini biliyorum sadece, hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşlar...
kerevete çıktığınız kadar muradınıza ermeniz dileğiyle.

öyle bos bos uzanırken sorsun ya da ben sorayım falan. ugrasmasın kıyamam :p

Çok güzel bir evlenme teklifi aldım ve kabul ettim ;d

Geri