Nasıl Bir Cumhurbaşkanı İstiyoruz?

Konu sahibi son olarak 644 gün önce görüldü
Sevecen... Noel Baba tipi...

Iki binli yıllar öncesinde sorulsaydı bu soru şimdiki cumhurbaşkanına yakın portreler çıkacaktı muhtemelen.
Ve şimdi hayalini kurduğumuz bir cumhurbaşkanını muhtemelen bir yirmi yıl sonra bayaa yetersiz bulacağız.

ne istediğimizi asla bilmediğimiz bir ülkedeyiz dostlar bu yüzden herkesi eleştirmeyi çok severiz sadece ama sacece eleştiririz ne mi istiyoruz eleştiri yaptığımız şeyler ile geyik yapmak o kadar

Mümkünse çocuk gibi sık sık kandırılmayan birini !

ALLAH korkusu olan, kul hakkına riayet eden, insanları ayrıştırmayan, yakınlarını kayırmayan, yalan söylemeyen, aldatmayan, çalmayan çırpmayan vs vs uzar ..

Tam istediğim gibi zaten Cumhurbaşkanımız

Sarayda yatmayan. Ulkenin zirvesi olarak gorunmezlige burunmeden. Meydan da olan istiyorum.

Kanada'nin basbakani gibi.

Gerçek bir sosyalist ve devrimci olan, maalesef Türkiye de şuan böyle birisi mevcut değil aday olacak.

ABD başkanının karşında bacak bacak üstüne atacak kadar direyetli olsun

Cimer üzerinden gıybetleşebileceğimiz. :WrBj6q:

Ekrem Imamoğlu gibi olmalı. Çocukları ve gençleri sevindiren, gençliğe önem veren, öğrencilere nefes alma imkanı sağlayan. Halkın içine güven ve huzurla karışabilen. Ona karşıt insanlara bile güleryüzle karşılık verip; benimle olma ama bana yüz çevirme diyebilen ve o insanın bir süre sonra yüzünü eğip evine misafir olma cesaretinde bulunabilen. Ve o aileyi keşkelere boğabilen, çıkıp tüm cesareti ile ona sokak ağzı ile gelmiş soyu(!) sopu belirsiz kişilerin ağzını tıkayıp kayyumunuzu ancak kendi içinizde atarsınız bakışları atabilen. Of ulan yoruldum be!

Efendime söylüyüm; çocukları/gençleri mutlu etmek için kulup kulup gezip loca isteğinde bulunan, belki de bir çocuğun tutkusu, heyecanı olan şeylerin peşinde koşan, belki de bir kadının otobüs durağında değil de evinin önünden geçerken indirilme isteğine karşılık vermesi. Bir şehrin israfına engel olabilen. Bazı kendini uyanık sananların gelir kaynağını kesebilmesi.

Tıkanmadım arkadaşlar. Daha fazlası, nicesi var. Elinizde bir bomba var karşılık görmeden patlatır mısınız?

Ben Arap kültürü ile büyümüş. İlk olarak Arapça konuşmuş ve Türkçe dilini zamanla öğrenmiş biriyim. Günlük hayatta %90 Arapça konuşan biriyim. Yazım hataları olabilir. Bir şey bulamayıp yazıma saldıracaklar adına belirtmek istedim.

Geri