Nasıl Bir Cumhurbaşkanı İstiyoruz?

Konu sahibi son olarak 644 gün önce görüldü
evet one miuet dediği adamın başkanı olduğu ülkede oğlunun gemicikleri de sıra sıra dizilmiş ve demir atmış olmalı.

Siz uyanık mıydınız? Ben de sizi ruyanizda Fatih sondaj gemisinin içerisinde vatana hizmet ettiginizi gördüğünüzü sanıyordum.:))

hayır iyi para varsa söylesinler bari biz de yapalım, biz de anlarız az buçuk trollcülükten.

Hocu bizi almazlar ya. Yenikapı sergisini görmedin mi? Sülalecek belediyeye çökmüş adamlar. Argo kuralı olmasa bir tabir kullanırdım ama biliyorsun ban meselesi. Düşünüyorum da bu acaba aktroller için çıkan kural mı?;d Yakında yeraltı oto parkı da yaparlar mı? Malumunuz her şahıs kendine, eşine, kardeşine, abisine, ablasına, eniştesine, kayınçosuna, annesine, babasına tahsis ediyor. Belediye zaten dedelerinden miras ya haaaaa.........

@şuheda, van minuuuttt lütfen. Reca ediyoruz gkskfllelfc

Son düzenleme:
Siz uyanık mıydınız? Ben de sizi ruyanizda Fatih sondaj gemisinin içerisinde vatana hizmet ettiginizi gördüğünüzü sanıyordum.:))

şu güney kore yapımı ama norveç'ten satın alınan, türk bayrağı çekilipte balık avlayan gemiden mi bahsediyorsunuz ? gazı petrolü geçtim hamsi avlayabilseniz bari.

Son düzenleme:
İşte bu sayıklamalar hep uykusuzluktan...iyi geceler :))

biz uykularımızı gecelere çok bahşiş verdik, bundan sonra da veririrz ama uykusuzluk, ayakta uyumaktan daha iyidir bazen hanımefendi. size de iyi geceler diliyorum.

Son düzenleme:
macronu şişirdiler durum ortada
çipras yine öyle
abd başkanları sürekli kontrol altında
diğerleri de pek farklı değil
rahat görünün putin var
o da bu görev için hazırlanmıştı zaten

• Beğen
Tepkiler: X
Geri