Namutenahi

Konu sahibi son olarak 2082 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boş insan olduğunuzu iddia etmedim. Hani "ben gerçek bilgilerimi vermek zorunda değilim" deyip başkalarının bilgilerini kullanıyorsunuz ya, o arkadaşlardan bahsediyorum. Zaten yakında arkadaşla pek bir içli dışlı olacaksınız.

Kayıt olurken kullandığınız numarayı arayın Ahmet arkadaşım telefonu açacaktır.

Dostum halen daha anlatamıyorum. sana sanırım. Domain whois bilgilerinin gizlenmesi veya gizlenmemesi kişinin kendi seçimidir. Herhangi bir dava durumu olursa zaten domainin kayıt olunduğu yerden hosting firması o kişinin bilgilerini verir. ben bu domaini satın aldım. aldıktan sonra whois paneline giriş bile yapmadım. Aynı şeyleri konuşmak istemiyorum. Ara telefondan beni hiç uğraştırma adresimi soyumu sopumu söyleyeyim. Ama sende mertçe söyle. lafı da karıştırıyorsun sürekli sen neden sürekli ip adresini değiştirerek giriyorsun foruma ?

Amacın ortaya çıktı diz çöktürmek zaten davanın sonucunu biliyorsun ki açtın istediğin oldumu peki tam olarak olmadı ise şimdi neyapacaksin siteye erişim imi engelleyecek sin tam ne yapma cabasindasin bunu gayet tarafsız soruyorum?

Jigsaw nickli kişi de benim (eski üyeliğim) fakat o olay şuan ki olaydan bağımsız bir şey 2-2.5 yıl önce.
Aniden gelen bir iş gereği (hayvan kadavrası taşıdık)o gün rapor bölümüyle pek ilgilenemememdi.
İlk yarım sonra tam olmak üzere gecikmeli de olsa ilgilenebildim ama.
Demek ki online listesinde gözükmek 7-24 olan biteni takip edebilmek olmuyor.

Jigsaw'ın ben olduğumu bilmediğiniz için ekstra açıklama gereği duydum.

Dostum halen daha anlatamıyorum. sana sanırım. Domain whois bilgilerinin gizlenmesi veya gizlenmemesi kişinin kendi seçimidir. Herhangi bir dava durumu olursa zaten domainin kayıt olunduğu yerden firma o kişinin bilgilerini verir. ben bu domaini satın aldım. aldıktan sonra whois paneline giriş bile yapmadım. Aynı şeyleri konuşmak istemiyorum. Ara telefondan beni hiç uğraştırma adresimi soyumu sopumu söyleyeyim. Ama sende mertçe söyle. lafı da karıştırıyorsun sürekli sen neden sürekli ip adresini değiştirerek giriyorsun foruma ?

Kendinizde söylüyorsunuz ip adresim çünkü, sahtekarı var hırsızı var. Modemi kapatırım açarım değişir, buna yapabileceğim bir şey yok.

Halen whois bilgilerinde kaldığınıza inanamıyorum. Neler olup bittiğini öğrenmek isterseniz bir telefon kadar uzağınızdayım. Belki de geç olmadan yardımımla bazı şeyleri kurtarabilirsiniz.

Jigsaw nickli kişi de benim (eski üyeliğim) fakat o olay şuan ki olaydan bağımsız bir şey 2-2.5 yıl önce.
Aniden gelen bir iş gereği (hayvan kadavrası taşıdık)o gün rapor bölümüyle pek ilgilenemememdi.
İlk yarım sonra tam olmak üzere gecikmeli de olsa ilgilenebildim ama.
Demek ki online listesinde gözükmek 7-24 olan biteni takip edebilmek olmuyor.

Jigsaw'ın ben olduğumu bilmediğiniz için ekstra açıklama gereği duydum.

Teşekkür ederim bilmiyordum ve öğrendim. Sanırım yanlış hatırlıyorsunuz, mesaj attım sizde bana raporlamamı söylediniz, raporladım dediğimde ise şimdi gördüm demiştiniz.

Teşekkür ederim bilmiyordum ve öğrendim. Sanırım yanlış hatırlıyorsunuz, mesaj attım sizde bana raporlamamı söylediniz, raporladım dediğimde ise şimdi gördüm demiştiniz.

Detayını ne şekilde müdahale ettiğimi bilmiyorum eksik gecikmeli bir şeyler olmuştu ve halledilmişti nihayetinde.
Müsait deģildim.

en son forum kapanacak deniyordu
sonrası yok bende

Murat'in etiketlemesi üzerine yazıyorum. Çok fazla uzun uzadıya yazmak da istemiyorum açıkçası çünkü en güzel açıklamayı climax yapmış :)
Tazminat konularında herkes istediği rakamı talep edebilir bu en doğal hakkıdır. Ancak bir trafik kazasında eli kolu ayağı kopan bir şahısa bile talepte bulunduğu 200-300 bin TL'lik tazminata en fazla 40-50 bin TL'lik bir manevi tazminat verildiği göz önünde bulundurulursa, yargılama esası baz alınırsa şahsen (daha önce belirttiğim üzere ) cüzi bir miktar (500-1000) TL arası bir durum olabileceği gibi hakim tarafından tazminat talebinin reddine kararda verilebilir. :)

Xerath

İnternet dünyasının yıldızı, anlat bakalım.

Savcılık tahkikatı nasıl yürüttü, kişiden savunması istenmedi mi?

Savunma istenmeden, mahkeme celbi iletilmeden bu davalar nasıl görüldü?

İletildiyse, Ahmet bunun için gerekli işlemleri uygulamadı mı? Davaya konu olaya karışan kişilerin tespiti için işlem başlatılmadı mı?

Tüm süreç böyle işlediyse o karar bir üst mahkemede Allah'ın emri bozulur. Öğrendiğim kadarıyla sizin de bol bol özlük haklarına saldırılarınız mevcut. Suç işleyerek işlendiğini iddia ettiğiniz suçu dava etmeniz hayli komik.

Lütfen beni de savcılığa şikayet edin.

Xerath

İnternet dünyasının yıldızı, anlat bakalım.

Savcılık tahkikatı nasıl yürüttü, kişiden savunması istenmedi mi?

Savunma istenmeden, mahkeme celbi iletilmeden bu davalar nasıl görüldü?

İletildiyse, Ahmet bunun için gerekli işlemleri uygulamadı mı? Davaya konu olaya karışan kişilerin tespiti için işlem başlatılmadı mı?

Tüm süreç böyle işlediyse o karar bir üst mahkemede Allah'ın emri bozulur. Öğrendiğim kadarıyla sizin de bol bol özlük haklarına saldırılarınız mevcut. Suç işleyerek işlendiğini iddia ettiğiniz suçu dava etmeniz hayli komik.

Lütfen beni de savcılığa şikayet edin.

Benim kimseye bir saygısızlık yapmadığımı yapmayacağımı herkes bilir. Nereden öğrendiyseniz gidip detaylıca ve düzgünce anlatmasını isteyin. Suç hakkında bilginiz yok, olan olaylar ve neden banlandığım hakkında bir fikriniz yok. Olaydan haftalar sonra alınmış üyelikle gelip kendinizce "e birşey yapmışsın ki banlanmışsın" gibi saçma ifadelerinizi başka bir başlık altında dile getirebilirsiniz.

Gıyabında karar hakkında biraz araştırma yaparsanız, nasıl karar alındığını anlarsınız.

Bozulacağını bende biliyorum arkadaşımızın boş yere ceza almasını bende istemiyorum. O yüzden yakında kendisiyle iletişime geçeceğim. Bu kararda zaten %90 itirazıyla bozulacaktır. O zaman yargı hem bana yaptıkları için hemde başkasının kişisel bilgilerini izinsiz kullanmaktan dolayı gerekeni yapacaktır.

Özlük haklarına saldırımı veya bir hakaretimi görürseniz raporlamaktan çekinmeyin.
İyi akşamlar.

Arkadaş halen bir şeyden anlamadığı için Ahmeti mehmeti katıyor ben bahsi geçen telefon numarasını iletişim bölümünden o dedikten sonra zaten değiştirdim ve güncelledim. Kendisine Tüm kimlik bilgilerimi iletmemi söylüyorum. ve ondanda madem sen benden şikayetçisin Gülse ile bende senden şikayetçiyiz bize. ver bilgilerini bizde seni mahkemeye vereceğiz diyoruz. Kendisi bilgilerini doğruluğu ile ilgili bizi uyarıyor ama. foruma anlık olarak sürekli ip adresini değiştirerek giriyor. Şu andan itibaren Xerath sen bu konuyla ilgili bizi karalamaya devam etmen halinde forumdan benim ve diğer arkadaşın huzurunu kaçırdığın için süresiz olarak uzaklaştıracağım.

Konumuz Karabiber'in ihmali ya da Gülse'nin sizin iddaa ettiğiniz üzre egosu iken nereden sitenin tapusuna geldi işin garip yönü bu ve de ilgimi çekmeyen yönü.
Prodesmotes birinin tanıdığı/tanımadığı birine defaatle renkli,renk egodur vb minvallerde cümle kurması düşünce özgürlüğü kapsamına giriyor.İhya oldum şahsen
Ana tema üzerinden gidelim bence,sizce nasıl bir öğretmendir KaraBiber?
ya da Gülse'yi de masaya yatırabiliriz pardon bilirsiniz. Ben Derya ablayı 6 senedir tanıyorum fakat sizin gibi harika gözlemleyemediğimden kaçırmış olmalıyım bazı şeyleri.

Konumuz Karabiber'in ihmali ya da Gülse'nin sizin iddaa ettiğiniz üzre egosu iken nereden sitenin tapusuna geldi işin garip yönü bu ve de ilgimi çekmeyen yönü.
Prodesmotes birinin tanıdığı/tanımadığı birine defaatle renkli,renk egodur vb minvallerde cümle kurması düşünce özgürlüğü kapsamına giriyor.İhya oldum şahsen
Ana tema üzerinden gidelim bence,sizce nasıl bir öğretmendir KaraBiber?
ya da Gülse'yi de masaya yatırabiliriz pardon bilirsiniz. Ben Derya ablayı 6 senedir tanıyorum fakat sizin gibi harika gözlemleyemediğimden kaçırmış olmalıyım bazı şeyleri.

Bakın azizim bende sizin gibi uzun zamandır yöneticilik yaptım. Ben size küfür etsem bunun cezası direk ban olur. Hakaret edersem uyarırsınız, ikinci kez olursa 3 gün banlarsınız. Banım açılır geri gelirim ve yine hakaret edersem bu kez 7 gün banlarsınız. Süreleri örnek olarak verdim.

Karabiber arkadaşımız bir öğretmenki bunu ben zor meslek olarak nitelendirip defalarca tebrik etmişimdir. Bunu sadece Karabiber için değil forumda öğretmen olduğunu bildiğim herkese söylemişimdir. Bir eğitimcinin, eğitimci olmasını geçtim bir görevlini bana veya bir başkasına edilen küfürleri görmezden gelmesi ne doğrudur ne de kurallara uygundur.

İnançsız olabilirim, putperest bile olabilirim ama sen müslüman değilsin diyerek kafir dendiğine bile şahit oldum. Siyasi tartışmalara çok girerim ve bu tartışmalarda bir kez bile karşımdakine hakaret etmedim. Red gibi sürekli tartıştığımız birisine bile "siz doğrsunuz ben yanlış biliyormuşum" diyecek kadarda medeni cesarete sahibimdir.

Benim istediğim tek şey ben hakaret etmiyorsam kimsenin etmeye hakkı yoktur. Ben kimseye beni sevin bana tapın ben sürekli doğruyum da demiyorum. Tek istediğim burada hakaretlerin mazur görülmememesi ve adam kayrılmamasıydı.

Zat-ı muhterem geldi "içinden geleni söyle kısmına" alenen şerefsiz yazdı ve bu adam banlanmadı. Emreye söyledim olaydan saatler sonra küfrü eden kişi ban yedi.

Bana geliyoruz;
Gülse geliyor alenen taciz ediyor bense " bana yazmak zorunda değilsiniz bekleyin başkası yazsın ona yorum yapın" dedim. Gelen cevap "senin sözünle hareket etmem" oluyor. Bunların hepsinin ekran görüntüsü mevcuttur isterseniz konuya da ekleyebilirim.

Bana yapılanlar edilen hakaretler haksızlıklar şu an ağza bile alınmazken, hakkımı arıyorum diye baş kötü ilan ediliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri