Xerath
Gümüş Üye
Kaç kere görüştükde yakında tekrar görüşeceğiz ? Ben sizi sorunu çözmek için aradığımda bana ilk kelimeniz o şahıs gelecek benden özür dileyecek! ben hayatım boyunca hiç kimsenin emriyle iş yapmadım. hiç bir tanıdığım insanıda zırf birinin egosu tatmin olacak diye gidip böyle bir şey yaptırmam yakın çevremdeki insanlar bunu çok iyi bilir. Ben sana sorunu çözmek için durumu izah ettiğimde bin tane laf söyledim hiç birinde ticari markam diye bir söz dahi geçmedi. Burası benim kişisel olarak kurduğum bir ortam. burası bir şahsi şirket değil. yanlışlıklar olabilir. yeri gelir haksız yere banlananlarda olabilir. ama bu senin bizi tehdit etme insanların içince yalpalama hakkı vermez diye bizzat izah ettim. ve işin sonunda sana 1 kelime hakaret etmediğim halde verecek cevabın olmadığı için bana hakaret etme diye çıkışıp mevzuyu başka yere getirdin. ha görüşme konusuna geleceksek. atla gel ankaraya ne görüşeceksek oturalım konuşalım. derdini güzelce anlat. Bu kadar komik duruma düşme. burada beni illaki sevmeyenler vardır çıkıp bir kişi desin emre bana şu terbiyesizliği yaptı emre beni tehdit etti. emre bana küfür etti o whois bilgileri ben bu domainin 2. sahibiyim. ilk sahibine ait sana telefonda izah ettim teknik anlamda bilgin sıfır. anca ip değiştirerek tor programı ile foruma bağlanıp caka satmayı biliyorsun
Unutkanlığınız başlamış azizim;
Ben asla "gelip benden özür dileyecek" demedim. Sinirli sinirli konuştuğunuzda "azizim sakin olun gerginliğe gerek yok" diye defalarca uyardım. Hatta "Beni mahkemeye verdiysen bende seni ticari markamı kötülediğin için mahkemeye vereceğim" dediniz.
Sonrasında ben de "Eğer ticari markanıza değer veriyorsanız önce başkalarının adını ve numarasını kullanmayı bırakın" dedim.
Konuşmamın başında uğradığım hakaretleri izah etmek için size dedim ki; "ben gelip kız arkadaşınıza hakaretler savursam ne dersiniz" dedim sizde "bana kız arkadaşımı karıştırma dediniz". Ne konuştuysak hatırlıyorum azizim, hatta site benimse senin orada bulunmanı istemiyorum dediğinizde bende bilgisayar başındayım banlayın ben bekliyorum deyip kapatmıştım.
Site sahibisiniz ve buradaki yöneticiler sizi temsilen buradadır. Bir hata yaptıklarında dolaylı yoldan sizde zan altında kalırsınız çünkü ona o yetkiyi siz vermişsinizdir. Yönetiminiz altında birisi hata yapmışsa ararsınız "geçmiş olsun kusura bakmayın dersiniz" en azından konuşma başlar. Arayıp sende o sitede eminim küfür etmişsindir deyip üste çıkmaya çalışmaz.
Konuşmanızda iyi niyet yerine sinir ve saldırganlık olursa o konuşmadan zaten bir şey çıkmaz. Haksız banlarda ve keyfi yaptırımlarda yöneticilerde normal kullanıcılar gibi ceza alır azizim. Senelerdir buradayım ve kimseye hakaret etmedim ve etmeyeceğim. Olgun bir birey olarak kendimi ve fikirlerimi hakaret etmeden savunabiliyorum.