namaz vakti forumda takılan islamcı

Konu sahibi son olarak 1517 gün önce görüldü
Hayir namaz kilarken foto atsa veya bunu yazsa bu sefer de o elestirilir :) ne yapsin sizin tabirinizle bu islamcilar nasil yaranabilirler mesela :)

vinny, bilmiyorum ablacım da çok sıkıcısınız ya. böyle vurun abalıya konusu görünce hepinizin içinden filozof çıkıyor. ortam şenleniyor. din felsefesi üzerine falan konuşalım desek, şener şen gibi topuklarınızı vura vura kaçıyorsunuz.

ChiefGrossDikdik-size_restricted.gif

memlekette de yıllardır türban meselesi boşuna tartışılmıyor mesela. çünkü tartışması basit. ne güzel bak, iyi vakit geçiriyorsun forumda. +değer oluşturuyorsun yorum girerek. teşekkür etmeniz lazım bana. :p

Allah razi olsun bir sonraki namazimin duasinda size dua edecegim :)

çok teşekkür ediyorum. beni duasız bırakmayın ablacım. ben de ateyis kişiliğimlen şirk falan koşarsam, ölümcül günah falan işlersem sizi anarım. ödeşmiş oluruz. :şirine:

Ne demiş atasözümüz ;

İT ürür KERVAN yürür.

Rabbim namaz kılanların namazları kabul etsin.Kılmayanlara da nasip etsin.

Buraya geldigimden beri benim muhalif olarak durdugum tek bir konu var AKP
ben AKP'ye gicigim
ama iktidar oyle basari ile manipüle etmis ki AKP ile sorunu olanin
sanki "Islam" ile sorunu varmis gibi algilaniyor
neden? cunku "din" ile siyaset yapiliyor su an "Turkiye" de
insanlar politik olarak muhalifler, dini bu ise karistiran AKP bence ona kizin
gercek bir dindarin ona kizmasi gerekiyor muhaliflere degil
ama cok basarili, Ataturkcu olarak anlasip AKP'ye kizanlar Kurt meselesinde ayriliyor
bir digeri bir noktada bulusup Alevi meselesinde catisiyor
Kemalist olan Islamci ile catisiyor,
bolune bolune cogalip tek hucreli canlilara donustuk toplum olarak

Forum oyunu eda ediyor. Maksat eda etmek ha namaz ha forum oyunu

Benim yorumum çok basit gördüğünüz gibi forumda duyar kasanlardan değilim, kültürlü görüneyim diye kasılanlardan hiç değilim :D evinde çay içen iki seksen uzanarak yorum yapan biriyim
Yorumum şudur "birbirinizi bu kadar takip etmeyin, ne çok şeye dikkat ediyonuz la"
Bişi yok ki yorumlarda.
Ya da karşıt yorum gelince bu kadar takılmayın. Bakın başlık açmışsınız, yorum yapılıyor. Bir terbiyesizlik de yapılmıyor. Ne güzel partiliyoruz şurada.
Hepinizi sevgiynen kucaklıyorum, tşk.

Ben sikayetciyim eugene bey bana vin abla cok sıkıcısıniz dedi :) hani ifade ozgurlugu ?

giphy.gif

lari bacım beni en teletabi yerimden yakaladın. farklı renklerimiz olsa da gel sarılalım sıkı sıkı. kamon. :p

Böyle böyle beni kandırıyonuz hep. Teletabi ve Jiglypuff kalp ben :D
Kalbimi çaldın seni çılgın :hppy:

ben kasmasamda kasiyor gibi gorunuyorum
cunku soyle bir insanim
gerci profilde partiliyor olabilirim :)

Geri