namaz vakti forumda takılan islamcı

Konu sahibi son olarak 1516 gün önce görüldü
zindiklar!--172801.png

beşeri olana çokça kafa yoran bu softalara allah baba günah yazmaz. çünkü onların hepsi birer mücahiddir aslında.

Belki kazaya bırakıyordur?
Belki de jet namazcılardandır, çok hızlı kıldığı için vakti kalıyordur.

[YOUTUBE]Aa4hV0lDUs0[/YOUTUBE]​

hiçbir üyenin anı paylaş konusunda namaz kılarkenki fotoğrafı yok ki ben namaz vakitlerinde forumda takılmıyorum diyene inansak... hepimiz zan altındayız şuan.

fark ettim ki ben de namaz vakti forumda takılamıyorum. artık takılayım bari, islamcı olduğum zannedilmesin.

Bu kazma kesin her yerde namaz vakitlerini aynı biliyordur.

Usluplara bak. Forum yine ahıra dönüyor anlaşılan.

Bir Türk dünyaya bedel dediler aslında bir Arap bütün Türklere bedel kılıç zoruyla islama geçmiş bir millet Araplardan daha çok dini savunuyor

Eksik bilgiyle bilgelik taslamak.

Namaz kilmiyordur.

Kimseyi ilgilendirmez. Kılıyordur, kılmıyordur. Namaz dediğin upuzun bir şey değil ki ayrıca. Sanki namaz dediğin 1.5 saat sürüyor bebeyimler. Ne bilelim.
Ne kadar çok şey takip ediyonuz la.

Namaz kul ile Allah arasindaki ibadettir. Birileri bilsin veya bilmesin diye yapilmaz bu ibadet. Hatta ibadetin gizlisi makbuldur. Ocu bucu şucu diye niteleyip hangi saat nerede ne yaptiginin cetelesi tutulmaz. Vuracaksaniz buradan olmamali.

Namaz vakti denilen sadece ezanin okundugu an da degildir :aeg:
Zorlama olmus biraz ama olsun, insanlari ayristiracak bi mevzu daha bulunmus, cabayi takdir etmek lazim.

Evet geceleri yazan da teheccüd namazina kalkiyordur.
Bu soru hakli bir soru.
Üzerinde düsünülmesi gereken.

efsane duyarlar geliyor. ben bile bu kadar düşünmedim şu konuyu açarken asdfghjk. vaktinizi böyle harcadığınız için allah baba hepinizin ağzına biber sürecek. kızacak size.

Forum bazen "bati yakasinin hikayesi" gibi geliyor bana
tabi bizimkisi "dogu yakasinin hikayesi"
hani iki cete var fonda Amerika "gocmenler, siyahlar" diger taraf "beyazlar"
her iki tarafta oyle olmasi gerektigini dusundukleri icin birbirinden nefret ediyolar
guzel bir filmdir, muzikal seviyorssaniz seversiniz

Geri