Mutluluk Tâneleri.

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
Sadece tanıdığım kişi değilsin artık.

Allah'a emanet ol, dedi ve gitti.
- Güldüm..
Zaten başka kimim var ki ?

Ben bir insanı sadece ismiyle tanırım, merak etmem, Özelini bilmem. Önemsizse ilgilenmem. Kaybetmekten korkmam çünkü kaybetmek İstemediğimi zaten bırakmam. Kinim yoktur. Affederim ama hiçbir zaman eskisi gibi olmam. Eğer bir insan beni bitiriyorsa ben onu hiç olmamış sayarım. Çünkü ben bitmemek üzere başlarım..

Yokluğunuzu hissetmeyeni,
Varlığınızla rahatsız etmeyin.

Çamur mu sürmek istiyosun başkasının duygularına?
Unutma,önce senin ellerin kirlenecek.

"İlk aşkların özgeçmisi olmaz,
benzersizlikleri bundandır."

Ve birgün gelir anlarsın ki;
Hayatında hiçkimse ömür boyu yanında değildir.

Dünya nüfusu arttıkça insan sayısı azalıyor .

Öyle dostlarım var ki .

Allah düşmanıma vermesin !

Elimi dostça omuzuna koydum . Meğer yarası tam ordaymış

Bende öğrendim en acımasızca vurmayı ama yinede için acıyor

"Eğer birini gerçekten seversen, nereye gidersen git ondan uzaklaşamazsın."

Herkesten çok onunla konuşmak istersin. Sonra konuşmaya başlarsınız. Güzel vakit geçirirsiniz. Eğlenirsiniz ve gülersiniz. Sonra yüz yüze görüşmeye karar verirsiniz. İçinizi dökersiniz. Daha aradan aylar geçmeden. Sana soğuk davranır ve İki Yabancı olursunuz.

Ey benim hicretine mekke gibi yandığım yâr,
Yüreğim şimdi Hira gibi bekleyişlerde
" Umudun secdelerle süslenmiş aminlerde.. "

Aramıyor, sormuyorsa sevmiyordur. Bu kadar basit, bu kadar net, bu kadar kısa

Ey aşk ! Allah onu alnıma yazarken işbirlikçi oldun, hep aramızda ol ♥

Sen benim hüzün yanımsın. Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım. Kimselerin bilmediği kendime sakladığım.
En çok ayazda kalmış olup da rüzgara savuramadığım, alıp alıp defalarca sineme sardığım yanımsın.
En çok kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın. Sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın…
Sen benim hüzün yanımsın. Her doğan günle bir kez daha ümidimi yıkan tarafımsın.
“Olmadı olmayacak” dedirten hain düşmanımsın. “Ah çıksa gelse şimdi…” diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın.
“Çıksa ve gelse, alsa ve götürse…” diye çırpan kanadımsın.
Ve her defasında kendime kırk kez söyleyip kırk kez yanıldığımsın.
Sen benim hüzün yanımsın. Söküp atamadığım umut çiçeklerini gömdüğüm toprağımsın.
Bahar gelir yeşerir diye yağmur, çamur, kar kış demeden suladığımsın.
Olur da bir gün açarsın diye beklediğim sevdamsın.
Sevda çiçekleri açar mı bilinmez ama umuduna umudumu bağladığımsın.
Sen benim hüzün yanımsın. Dar vakitte bulup tez zamandaki kaybımsın.
“Ne olur kal benimle” dedirtecek kadar yalvardığımsın. “Sensiz hayatı istemiyorum” diyecek kadar uçurumdan kendimi attığımsın.
Geceyle gündüzümü, yanlışla doğrumu karıştıran arafımsın. Sahi sen benim soldan soldan vuran yanımsın.
Sen benim hüzün yanımsın. Sensizken anlamını yitirdiğim hayatımsın.
Bütün kelimelerime yüklediğim anlamsın. “Sen” diye başlayıp da bitiremediğim üç noktamsın.
“Sen, sen ille de sen” diye durup durup nefes aldığımsın. “Sen varsan ben varım” dedirtecek kadar kendimi hiçe saydığımsın. Kaderi kaderime yazılsın diye her gün Yaratıcıya yalvardığımsın.
Aklımda, yüreğimde ve duamda olansın.
Sen benim hüzün yanımsın. Bakışına hasret kaldığım, sesine özlemle bağlandığımsın.
Özlemim, hasretim, bakmaya doyamadığımsın. Bahtıma doğanımsın. Olmazsa olmazsımsın.
Nefretim, öfkem, kinim, sevincim, umudum, düşüm, rüyam, hayalim ama en çok ağlatan, en çok da kanatansın…
Sen tarifi imkansız sevdiğimsin. Cansın… Candasın…

Şunu Unutma Kimse seni benim kadar sevmez , sevemez Canın yanar Sevdiğim .

Geri