Mutlu Yıllar Kürt Kedisi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen doğum günün olmadığını öne sürüyorsun ama yemez Forumsal halkı. Kutlu olsun dediysek kutlu olsun; caz yapma...!!!111bir!11!!!1

sevdiklerinle nice senelere.

9383ac4d97a065227789d9b647975d52.gif

Foruma kayıtlı doğum günün kutlu olsun... : )

Yav Kürt sen ne bilirsin net doğum tarihini. Demişlerdir sana ; Sen doğduğunda amcan kendine yeni MAN kamyon almıştı ordan yaklaşırsın doğum gününe ancak.

Senin doğum günün bugün. Mutlu yıllar.
Buna haykırdım
Neden bir Kürt doğduğunda illa amcası bir şey yapmıştır benim ki askere gitmiş:D
Bugün de doğum günün olsun Kediciğim bir şey olmaz : dd

mutlu yılların olsun doğum günün kutlu olsun ^^

HHA nın yoruma koptum hfkdj
Konu açılmış es geçmeyelim bari mutlu yıllar :d

Nice güzel yaşların olsun güzel kalpli arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun, iyi ki varsın. (:

tüm kürt aleminin doğum günü kutlu olsun....... en çok senin kürdoşum.jjsjsjs

Sen doğum günün olmadığını öne sürüyorsun ama yemez Forumsal halkı. Kutlu olsun dediysek kutlu olsun; caz yapma...!!!111bir!11!!!1
Yaa çok tatlısınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız

Tüm Kürtlerin doğum günü 1 Ocak. Arkadaş listeme baktım 53 kişinin doğum günü bugun. Senin gerçek doğum günün de ağustos değildir. Annenlere sorsan temmuz mu ağustos mu bilmez “Dema çinîna nisk bû.” derler. O yüzden hangi gün gelirse kutla :D

Sahiden, kaç yaşına girdin? (Şaka) Mutlu yıllar. (yazın tekrar kutlarız,ne olacak sanki.)

bugün kızımla ilgili eşime şöyle bir şaka yaptım “kızım kürt olsaydı bugün doğum günü olurdu” (no offense) kfjd komikti bence… taze anneden yılın ilk şakası
Hahaha yerim ya ben onuuuu
Senin de kolunda Türk yazan adama yaptığın şakaya bak hık diye gitmedi Allah muhafaza:D

ay bir an gerçek sandım ben skjkdjhdsf doğum günün kutlu olsun yine de çiçeğim....önden kutlayalım biz olsun ağustosta da kutlarız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri