Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sevdiklerinle nice senelere.
Foruma kayıtlı doğum günün kutlu olsun... : )
Buna haykırdımYav Kürt sen ne bilirsin net doğum tarihini. Demişlerdir sana ; Sen doğduğunda amcan kendine yeni MAN kamyon almıştı ordan yaklaşırsın doğum gününe ancak.
Senin doğum günün bugün. Mutlu yıllar.
Bugün de doğum günün olsun Kediciğim bir şey olmaz : dd
mutlu yılların olsun doğum günün kutlu olsun ^^
HHA nın yoruma koptum hfkdj
Konu açılmış es geçmeyelim bari mutlu yıllar :d
Nice güzel yaşların olsun güzel kalpli arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun, iyi ki varsın. (:
tüm kürt aleminin doğum günü kutlu olsun....... en çok senin kürdoşum.jjsjsjs
Yaa çok tatlısınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınızSen doğum günün olmadığını öne sürüyorsun ama yemez Forumsal halkı. Kutlu olsun dediysek kutlu olsun; caz yapma...!!!111bir!11!!!1
Ya mın dema giha bırinê“Dema çinîna nisk bû.”
Mutlu yıllar
Teşekkürler arkadaşlarDoğum günün kutlu olsun 😊
Sen miş gibi kutla arkadaşlar ilgi manyağı olduğumu bildikleri için yılda iki kez kutlarlar sagolasıcalardoğum günün mü değil mi
Sıpas melnurMutlu yıllar.
sana boncuktan kuş yaptım, konacak pencerene -gibi miSen miş gibi kutla arkadaşlar ilgi manyağı olduğumu bildikleri için yılda iki kez kutlarlar sagolasıcalar![]()
En sevdiğim şarkı kimsede armağan etmemişti teşekkürlersana boncuktan kuş yaptım, konacak pencerene -gibi mi
mutlu yıllar![]()
TeşekkürlerSahiden, kaç yaşına girdin? (Şaka) Mutlu yıllar. (yazın tekrar kutlarız,ne olacak sanki.)
Diyorum kimse inanmıyor ya agliycam .....tek suçu Kürt olmakSen aslansın sus
Teşekkürler
Diyorum kimse inanmıyor ya agliycam .....tek suçu Kürt olmak![]()
Hahaha yerim ya ben onuuuubugün kızımla ilgili eşime şöyle bir şaka yaptım “kızım kürt olsaydı bugün doğum günü olurdu” (no offense) kfjd komikti bence… taze anneden yılın ilk şakası
Hahaha yerim ya ben onuuuu
Senin de kolunda Türk yazan adama yaptığın şakaya bak hık diye gitmedi Allah muhafaza![]()
Prensesi kocaman öpüyorum<33jdjdh güldümyok yok gitmedi, iyi şu an…..