Mutlu olmaya hiç gönlüm yoktu.

Konu sahibi son olarak 4354 gün önce görüldü
6oygy48vpwbgjnnukn.jpg

;) Vallahi benim en sevdigim sarkilardan biri...

---

Bu arada, Sen hangi sarkilari dinliyorsun? Merak ettim de...

;) Vallahi benim en sevdigim sarkilardan biri...

---

Bu arada, Sen hangi sarkilari dinliyorsun? Merak ettim de...
sozlerinde anlam buldum her sarkiyi dinlerim ben yeterki kafa utulemesin suan sevdim sarkidan yarin nefret edebilirim ruh halime bagli aslinda

Aşk olursa eğer ilhamda oluyor :)
Ne yapabilirdim yani? Gün gibi doğmuştu ihtişamın gözlerimin önünde. En tatlı rüyaları bile kıskandırırdın sen… Teslim bayrağını çekip ünlü bir korsanın nidasıyla gemimi girdabına sürükledim… Kalbinin en derinlerinde alabora oldum ben sevgilim. Aşk havuzunun şarabıyla ruhumu temizledim.. Samimiyetinle insan olduğumu hatırladım.. Ben seninle sevmeyi en baştan öğrendim.. En başından….

sozlerinde anlam buldum her sarkiyi dinlerim ben yeterki kafa utulemesin suan sevdim sarkidan yarin nefret edebilirim ruh halime bagli aslinda

:) :)

--

"kafa ütülemesin" ... :D :D :D

Acaba biraz evvel televizyonda gördügüm sarki söyleyen adamin, kulaklari cinlamis midir?! :D :D Dedigin gibi, tam kafa ütülüyordu da... :D

eğer bir insan yağmuru camdan seyretmeyi seviyor,toprak kokusunu içine çekmekle yetiniyorsa eksik yaşıyor demektir.
her zaman, her konuda böyle değil miyiz biz? ürkek bir sevgimiz var güzelliklere karşı, fazla kendini beğenmis davranıyoruz..
saçlarım bozulur, ıslanırım, hasta olurum.. bozulsun saçın, ıslan ne olacak? bir kaç gün aksın burnun.. hem bazı şeylere değer feragat etmek. ellerini, bomboş bir sokakta , bardaktan boşanırcasına yağan her bir yağmur tanesini yakalamak için bir savaşın içine soksan ne kaybedersin ki ..
gözlerini kapatıp suratına bazen hızlı , bazen hınzır bir edayla vuran o tanelerden dolayı refleksle yüzünü buruştursan.. içsen o sudan. ne bileyim kafanı kaldırıp gözlerin açık bir şekilde yağmur tanelerini izlerken içlerinden bir tanesinin gelip tamda göz bebeğine kavuşmasına müsaade etsen ne kaybedersin..
Kaybettiğimizi düşünüyoruz işte..

[YOUTUBE]E1p4NFZrwqg[/YOUTUBE]
hastayim sana bebegim

Geri