Mutlu olmaya hiç gönlüm yoktu.

Konu sahibi son olarak 4343 gün önce görüldü
tumblr_mc0a56q3BF1rnz41zo1_500.gif

Unutma bi erkek nekadar zeki, harika, muhteşemmiş gibi görünürse görünsün,
biryerde ondan kurtulduğu için sevinen bi kadın mutlaka vardır!

~

Aslında hiçbir şey değişmedi.Hatta daha kötüye gitti.Daha fazlasına dayanamam dediğim şeyleri de yaşadım birer birer.Ama dayandım.Her gün umutla kalktığım günlerde binlerce hayal kırıklığı yaşadım.Kalbimi kıracak bir sürü şey yaptın,her gün daha fazlasını.Belki üzüntüden ölmem gerekirdi,ama ben artık ağlayamıyorum bile.Çünkü ne oluyor biliyor musun? İnsan alışıyor.

Can Duyar:
Umuttan bır dunya kur kendıne gunesten bır kopru yap kalbıne gulup gec dunya halıne bosver sakın uzulme hayat yasamayı sevgı ıse hak etmeyı bılenındır ve sen sevgıyı hakedecek en mukemmel ınsansın

Ben kırılmaya kalbimden başlamadım.
Ellerimi bıraktığın gün parmaklarım kırıldı.
Sarılmayı kestin, kaburgam kırıldı.
Konuşmayı bıraktık, sesim kırıldı.
Öpmedin, nefesim kırıldı.
Okşamadın hiç, saçlarım kırıktı.
Özlemedin, hasretim kırıldı.
Aramadın varlığın kırıldı.
Sevmedin demeye dilim varmıyor, sevmişsindir belki az da olsa!
Söylemedin hiç.. Kalbim kırıldı..

Geçen mutluluktan bahsediyoruz. Ortam tabi çakır keyf. Rakı üstüne rakı geliyor. Ben sigara alkol ve yanı başımda dertli dertli duran bi resim. Tam o sırada balıkta ekleniyor bu mutluluk tablosuna. Konu konuyu açıyor ve Alkol sigaraya trip atarcasına, sen bensiz hiç birşeysin diye dert yanıyor hafif gülümsüyoruz masa etrafında. Balıkta somurtarak, lafa giriyor hemen. Bakmayın siz bizim, oltalara, ağ parçalarına, ufak bir yem ile hemen sazan gibi takıldığımıza 'seviyoruz be abi' diyor. Rakıya olan aşkımızdandır bizim hemen karaya vurmamız diye de ekliyor. Gözlerim o an resmine takılıyor. Mutluluğa kaldırıyoruz bu sefer kadehi. Şerefe..

+Sus be kalbim biraz da aklımı dinleyeyim senin sözünle seni kanattım seni yaktım seni ağlattım bırak da şimdi onu dinleyeyim
-Beni öldürmene izin veremem bırak asıl sen beni dinle ben kanarım yanarım ağlarım ama onu dinlersen yaşarken öldürürsün bizi ...

Masallarda anlatılan mutlu son olmadı. Sadece son oldu mutlu olmadı berbat bir son oldu. Ben çocukluğumu, gülüşlerimi, şekerlerimi, oyuncaklarımı nasıl unuttuysam senide unutucam. Şimdi seninle geçmişimi unutucam. Adını unutucam, mesajlarını unutucam,numaranı unutucam. Ben küçüklüğümü, toz pembe hayatımı, kahkahalarımı, şekerlerimi nasıl unuttuysam Senide öyle unutucam. Unutucam ki her gece ağlamıyım! Unutucam ki canım yanmasın! Unutucam ki… Unutucam işte adam.Ben seni unutucam…

...

Bırak bir gecelik uyumayı gözümü kırptığım o kısacak anlarda bile seni çok özlüyorum…
Hep yanımda ol hatta gözkapaklarımda bile…
Yanımda öl benimle birlikte….♥

...

Çok şey istemiyorum aslında. Sadece yanımda olmanı istiyorum. Bütün günü birlikte geçirelim , seni daha çok sevmek istiyorum. Kahkahanın dibine vuralım istiyorum. Kahkahalarımızı fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istiyorum. Bizi hep gülerken hatırlamak istiyorum sadece. Sana sarılıp kokunu içime çekmek ve seni sevdiğimi kulağına fısıldamak istiyorum. Dertlerimizi kuytu köşelere hapsetmek , birlikte yeşerttiğimiz umutları özgür kılmak istiyorum. Çok şey istemiyorum aslında. Sadece seni doya doya yaşamak istiyorum ♥

...

Ben bir insanı sevmediğimi,
Onu duâ'larımda unuttuğum zaman anlarım...

Kızların en çok sevdiği nereden mi belli ?
Babasının soyadından vazgeçip
Annesinin onu beyazlar içinde uğurlarken gözyaşını akıtmasına katlanacak kadar işte
Bilmem anlatabildim mi ?!!!

Olduki cirkin uyandim bir sabah severmisin yine beni?

Neden
Bu ihaneti neden layik gordun bana
Cok mu agir geldi benim sevgim sana
Neyini sevdim diye dusunuyorum bazen
Sonra gulusun geliyo aklima
Ve susuyorum
Binlerce kelime icimi yakiyo
Azimtan tek bur hece cikmiyo
Susuyorum,...

#ozlem
“Saçmaladığım zaman neyin var diye sormak yerine benimle saçmalayan ender insanlardansın” dediğimde “biliyorum” diyen adamı özledim.
Hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesini veren ve şu ana kadar bana atılan en güzel mesajı atan adamı özledim.
Cevap veremediği için upuzun açıklamalar yapıp özür dileyen adamı özledim.
Sabahın 6sında mesaj attığımda yadırgamayıp bana aynı içtenlikle cevap veren adamı özledim.
Aslında aldığım en güzel hediyeyi vermiş olmasına rağmen, doğum günümden sonraki gün kutlaması içine sinmediği için özür dileyen adamı özledim.
Benimle her şeyini çekinmeden paylaşabilen, “bana destek olduğun için teşekkür ederim” diyen adamı özledim.
Ben onun eski halini özledim.
Siz bunun nasıl berbat bir şey olduğunu bilemezsiniz. Bu otobüse atlayıp aşabileceğiniz mesafeler kadar basit bir şey değil. Bu çok acı verici, yorucu. Bu çok…
kötü.
Anlıyor musunuz?

Geri