Masallarda anlatılan mutlu son olmadı. Sadece son oldu mutlu olmadı berbat bir son oldu. Ben çocukluğumu, gülüşlerimi, şekerlerimi, oyuncaklarımı nasıl unuttuysam senide unutucam. Şimdi seninle geçmişimi unutucam. Adını unutucam, mesajlarını unutucam,numaranı unutucam. Ben küçüklüğümü, toz pembe hayatımı, kahkahalarımı, şekerlerimi nasıl unuttuysam Senide öyle unutucam. Unutucam ki her gece ağlamıyım! Unutucam ki canım yanmasın! Unutucam ki… Unutucam işte adam.Ben seni unutucam…
...
Bırak bir gecelik uyumayı gözümü kırptığım o kısacak anlarda bile seni çok özlüyorum…
Hep yanımda ol hatta gözkapaklarımda bile…
Yanımda öl benimle birlikte….♥
...
Çok şey istemiyorum aslında. Sadece yanımda olmanı istiyorum. Bütün günü birlikte geçirelim , seni daha çok sevmek istiyorum. Kahkahanın dibine vuralım istiyorum. Kahkahalarımızı
fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istiyorum. Bizi hep gülerken hatırlamak istiyorum sadece. Sana sarılıp kokunu içime çekmek ve seni sevdiğimi kulağına fısıldamak istiyorum. Dertlerimizi kuytu köşelere hapsetmek , birlikte yeşerttiğimiz umutları özgür kılmak istiyorum. Çok şey istemiyorum aslında. Sadece seni doya doya yaşamak istiyorum ♥
...
Ben bir insanı sevmediğimi,
Onu duâ'larımda unuttuğum zaman anlarım...
Kızların en çok sevdiği nereden mi belli ?
Babasının soyadından vazgeçip
Annesinin onu beyazlar içinde uğurlarken gözyaşını akıtmasına katlanacak kadar işte
Bilmem anlatabildim mi ?!!!