Mutlu Çiftler Ayrı Yataklarda Uyumayı Tercih Ediyor

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Diyanet, karı-kocanın aynı evde ama farklı odalarda yatmalarının da caiz olmadığını açıkladı. Diyanet'in, 2016 Takvimi'ndeki fetvasına göre, ayrı odalarda kalan karı-koca arasında, hem sevgi zedeleniyor hem de “cinsel ihtiyaçlar” yerine getirilemiyor..

Ne demek yan odada kalınca cinsel ihtiyaçlarını gideremiyor. Yatağa mi bağlıyorlar çiftleri ayrı odalarda? Hem ne iğrenç laflar ihtiyaç falan. Köpek mi bu.

Ahah yorumlara gel sjhfsk

@Sezen hanımcım size bu konuda katılıyorum
Arada yatağı ayırmalı

Ayrı yatmak isteyen gitsin karısına kocasına açıklasın bişeyleri. Burda bize edebiyat yapmayın lütfen.....

bu konuyu yukarı memişler köyündeki hepi topu 1 hol olan evde 4 çocuk bir de kocasıyla yaşamaya çalışan halime ablaya gösterin bakalım ne diyor?
benim için gerçek olan halime ablanın söyledikleridir. bakalım memnun mu aynı yataktan.

simdi neden boyle yazdigimi size anlatmak degil, telepati yoluyla benim sahit oldugum, gordugum ve igrendigim goruntuleri sizin kafaniza yollamak isterdim. THA REAL TORTURE MA BRATHA'S. iste bir ozaman anlarsiniz. isyerinde kac kez bahaneyle attim kendimi disari bilemezsiniz. tansiyonum dustu bazi kokulardan. hatta eve varinca kustugum oldu be, kustugum!

Uyku kalitesi ve süresi oldukça önemlidir ayrıca gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmaz. İnsanın daha sağlıklı olması, sabah zinde uyanması adına ayrı yataklar oldukça mantıklı ve bu şekilde yaşayan çok sayıda çift var.

Son düzenleme:
Ay şimdi bi düşündüm de ben çok salak uyuyorum. Mesela küçükken bi kere yere düşmüş bide yatağın altına girmişim kalktım bi baktım yerdeyim.. şuan düşmüyorum biraz düzeldim ama tam değil tabii, ben kocayı uyurken yere yapıştırabilirim.. uyurken dayak yiyorum diye boşayabilir beni.. ayrı yatmak cidden çok mantıklı geldi bana şuan :(

Geri