Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne bileyim ya. ask falan diyorlar, sonra taniyinca ula bu mudur diyenler olabiliyoYa thalassa xd insan neden iğrendiği birisiyle evlensin zaten xd
horlamasin yeter :dThalassa'nın gerçekten evleneceği kişiyi merak ediyorum. Çok seçici , çok kriteri var.
galiba o donem o kadar nefret duygusunu hissediyordum ki bu kisiye karsi, ruyamda onu bu sekilde gordum. cinler periler benimle alay etti anlayacagin, veya bilincaltiminsan iğrendiği biriyle rüyasında çocuk yapmamalı.
bazen seni anlayamıyorum....galiba o donem o kadar nefret duygusunu hissediyordum ki bu kisiye karsi, ruyamda onu bu sekilde gordum. cinler periler benimle alay etti anlayacagin, veya bilincaltim
bunda anlamayacak ne var :@ sevmedigim igrendigim ve uzak durmak istedigim kisi her gun burnumun dibindeydi. kafam, kalbim, gonlum, her seyim ona surekli negatif duygular beslemekle mesguldu ve PAT. evliyiz ve cocugumuz olacak........bazen seni anlayamıyorum....![]()
Bir de kesin kokacak adam…@Thalassa horlayan biriyle evlenecek. İstenmeyen ot misali horul horul horlayan biri burnun dibinde bitecek..
hemen çocuk olması ilginç, birkaç rüya beklenmeliydi bence..bunda anlamayacak ne var :@ sevmedigim igrendigim ve uzak durmak istedigim kisi her gun burnumun dibindeydi. kafam, kalbim, gonlum, her seyim ona surekli negatif duygular beslemekle mesguldu ve PAT. evliyiz ve cocugumuz olacak........