Mutlu Çiftler Ayrı Yataklarda Uyumayı Tercih Ediyor

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ara ara vampir gibi kendi kutunuza girin, ama abartmayin ve aliskanlik hale getirmeyin. ya gercekten var ya. bak aklima geldi simdi. gercekten igrendiginiz birisiyle evlenmeyin. seviyor olabilirsiniz, ama igrenmek bambaska sey.

ins horlamaz ve agir kokulari olmaz. bosayabilirim ama bosanma sebebine bunu yazdirtmam, ayiptir

Thalassa'nın gerçekten evleneceği kişiyi merak ediyorum. Çok seçici , çok kriteri var.

ruyamda cok igrendigim birisiyle evli oldugumu gormustum bir defasinda. uyaninca sukrettim ruya diye. nasil boyle bir hata yapabilirim diye aklimdan gecip duruyordu, ruyamda bile. bir de hamile oldugumu hatirliyordum. cidden SHIT'lik durum

insan iğrendiği biriyle rüyasında çocuk yapmamalı.

bazen seni anlayamıyorum.... :(
bunda anlamayacak ne var :@ sevmedigim igrendigim ve uzak durmak istedigim kisi her gun burnumun dibindeydi. kafam, kalbim, gonlum, her seyim ona surekli negatif duygular beslemekle mesguldu ve PAT. evliyiz ve cocugumuz olacak........

eğer beni utrecht’e alırsa thalassa’nın sevme ihtimali olduğu herkesi domestosa yatırıp iç-dış temizlik, bakım, kaporta toparlama falan her şeyi yaparım… onu çok iyi anlıyorum. kendi su içtiği bardaktan bile ortalıkta bıraktığında tiksinen biri olarak…

Doğruluk payı yüksek ötesi yüksek, çok mantıklı

ben hastalık, herhangi bir rahatsızlık dışında-ne bileyim uykusuzluk olabilir- (insan uykusuzken bütün odaları dolaşabilir) istemem başka yatakta yatılsın...
ama kendimize ait odalarımız, alanlarımız olsun isterim misal.

Thalassa çok sevince ağzına etse dünyanın en karizmatik insanı gibi geliyo… buyuk konusma bence sklsj

bunda anlamayacak ne var :@ sevmedigim igrendigim ve uzak durmak istedigim kisi her gun burnumun dibindeydi. kafam, kalbim, gonlum, her seyim ona surekli negatif duygular beslemekle mesguldu ve PAT. evliyiz ve cocugumuz olacak........
hemen çocuk olması ilginç, birkaç rüya beklenmeliydi bence..

Geri