Mutlu bok

Konu sahibi son olarak 2801 gün önce görüldü
Neler dilemeliyiz allahtan bilmiyorum bence biz inançlı insanlar dileyebilidiğimiz kadar çok şey dilemeliyiz de. Ama en başta annelik adı verilen şahane duyguların tamamıyla donanmış bir insanı hayatımıza soktuğu için şükretmeliyiz. Önce kendimize sonra da ona sağlık ve uzun ömür dilemeliyiz. Kendimize çünkü onun ömrü evlatlarının varlığıyla anlamlı ona göre.. canım annem.
[YOUTUBE]FhyCXUT_5as[/YOUTUBE]

24 saat bile değil herhangi bir saatin birbirine yakın zamanlarında nasıl sevinir nasıl heveslenir nasıl mutlu olunuru yaşarken bir insan saniyeler sonra nasıl hayal kırıklığı nasıl berbatlık nasıl aşağılanmışlıkla üzgün olunuru yaşıyor. Mutlu olan insanlar bırakın mutlu olsunlar. Anlatamadım bence

Çok klişe olacak ama söz gümüşse sükut altındır efenim.

Ben öyle yapmazdım yapmadım da, öyle de yaptırmazdım da

sence hangisi daha güzel? edis de fena söylememiş ama yıldız da çok içten söylemiş :eliniçenesinekoyansmiley:

[YOUTUBE]S2rKCq5wN-I[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Gl1APkgmwlQ[/YOUTUBE]

bu arada, kal yanımda

edisin söylediğini radyoda duydum bu neymiş dedim baktım edisi görünce şaşırdım çok çok diye dalga geçtiğimiz adamın yaptığı şarkıya bak diye meğer yıldızdaymış keramet xd

delirmem mi, bak
[youtube]mCkcvwTbadE[/youtube]

edisin söylediğini radyoda duydum bu neymiş dedim baktım edisi görünce şaşırdım çok çok diye dalga geçtiğimiz adamın yaptığı şarkıya bak diye meğer yıldızdaymış keramet xd

delirmem mi, bak
[youtube]mCkcvwTbadE[/youtube]

7 Temmuz’da evet diyince :u2:
Ben çok çok u seviyorum bi kere dalga geçmedim kendi adına konuş xd

nasıl yaniii Cuma kınam mı var aneey :çokağlayansmiliyyy:

bi tebriğinizi alırım

8z81V1.jpg

Tebrikler çok mutlu olursunuz inşallah.d

daha napıcam her şeyi ben hazırladım :e2: bi çay koydun xd

Tebrik ederim arkadaşlar, bir ömür boyu mutluluklar dilerim. ^^

Geri