Mutlu bok

Konu sahibi son olarak 2800 gün önce görüldü
Sağlık, huzur diliyorum. Herkes yazınca merak ettim, baktım. Meğer çok mühim şeyler oluyormuş :D

bi tebriğinizi alırım

8z81V1.jpg

Aaa paylaşmışsınız, durun bi de buradan tebrik edeyim sizi :d

Allah yolunuzu açık etsin, inşallah çok mutlu olursunuz. Yakında avuçlarınızın içinde minicik iki tane ayak fotoğrafı da görmek istiyoruz ona göre :u1:
Bal Porsuğu seni de ayrı tebrik ediyorum hem güzel hem akıllı hem marifetli kızımızın kalbini çaldın valla xd
Canım arkadaşımmm marple çok ama çoook güzel oldun. Kaderiniz de güzel olsun. Eviniz de çok şeker oldu, muhabbetiniz de şeker olsun .d Tebrik öpücüğü bırakıyorum buralara biyerlere.
Kocaman da sarılıyorum sana.
Aaa bi de ben hatırlatmayı unuttum ama sen yazmayı unutmamışsındır inşallah ayakkabının altına adımı :u3:

Mutluluklar dilerim, daim olsun aşkınız. :)

Tebrik ediyorum, bir çeyrek takardık ama neyse.d
Mutluluklar:)

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler alıntılayamadım sağolun :-)

aa ben yeni goruyorum.
Cok mutlu olun insallah, Allah bi yastikta kocatsin. :))

Darisi basima desem mi demesem mi:D
Mutluluklar dilerim.

Teşekkürler amiin kızlar Süreyya darısı başına tabiii -)

Allah mutlulugunuzu daim etsin

Bok bile benden daha mutlu :bekle​

forumun içeriğiyle en anlamlı başlıklarından biri ama gel gör ki ismi :D

Sonsuz mutluluklar dilerim, Allah nazardan sakınsın

Mutlulugunuzda da mutsuzlugunuzda da sevginizi, sayginizi hic yitirmeyin.
Tebrikler : ))

Bu nasıl konu başlığı yazıp çıkıyorum

Ay çok mutlu ol sen Meltemim bu aşkın pek çok anına tanık oldum. İnşallah o porsuk seni üzmez. Hep gülün, mutlu olun. Seni çok seviyorum. :ask:

Ay çok mutlu ol sen Meltemim bu aşkın pek çok anına tanık oldum. İnşallah o porsuk seni üzmez. Hep gülün, mutlu olun. Seni çok seviyorum. :ask:

Canımm ayşem teşekkür ederim sen de hep mutlu ol inşallah, ben de seni çok seviyorum -*

Geri