Mustafa : 3 Mayıs 94 Tarihinde doğmuş bir çekirdek ailenin ilk çocuğudur
Boğa burcu , spor yapmayı hayat felsefesi edinmiş , gezmeyi pek sevmeyen - çabuk sevinen çabuk üzülen zorluklar karşısında yılacak gibi olsamda yılmayıp herşeye rağmen gülen..
antrenmandan eve evden antrenmana giden biriyim
Hiç kız arkadaşım olmadı da tabii zaman yokki
:haha:
Küçüklüğüm Ankara'nın Hasköy Semtinde geçti gecekonduda büyüdük şartlar ozamana göre kötüydü herşeyin en ufak şeylerin bile değerini bilip kendimizi buralara kadar getirdik Rabbime çok şükür
Şarkı dinlemeyi severim (Genelde Dubstep , Drumstep veeee Sagopa Kajmer
Aşırı şekilde araştırma yapmayı severim
bol bol kitap okurum , aşırı şekilde yabancı dizi ve film izlerim 
Sohbet etmeyi severim ama sadece sanalda kalıyor mesela forumda biriyle karşılassam kimse konuşturamaz beni
Son olarakta Taekwondo AŞKTIR
İşte buda benn
(Forumda çok tanınmıyorum , umarım yazım kendimi tanıtmamda yeterli olmuştur hepinize şimdiden teşekkürlerimi sunarım)
KABUL EDİYORUM TİPSİZİM Kii ^_^
Boğa burcu , spor yapmayı hayat felsefesi edinmiş , gezmeyi pek sevmeyen - çabuk sevinen çabuk üzülen zorluklar karşısında yılacak gibi olsamda yılmayıp herşeye rağmen gülen..
Küçüklüğüm Ankara'nın Hasköy Semtinde geçti gecekonduda büyüdük şartlar ozamana göre kötüydü herşeyin en ufak şeylerin bile değerini bilip kendimizi buralara kadar getirdik Rabbime çok şükür
Şarkı dinlemeyi severim (Genelde Dubstep , Drumstep veeee Sagopa Kajmer
Aşırı şekilde araştırma yapmayı severim
Sohbet etmeyi severim ama sadece sanalda kalıyor mesela forumda biriyle karşılassam kimse konuşturamaz beni
Son olarakta Taekwondo AŞKTIR
İşte buda benn
(Forumda çok tanınmıyorum , umarım yazım kendimi tanıtmamda yeterli olmuştur hepinize şimdiden teşekkürlerimi sunarım)
KABUL EDİYORUM TİPSİZİM Kii ^_^