Mustafa Kimdir ¿

Konu sahibi son olarak 3950 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa : 3 Mayıs 94 Tarihinde doğmuş bir çekirdek ailenin ilk çocuğudur :)

Boğa burcu , spor yapmayı hayat felsefesi edinmiş , gezmeyi pek sevmeyen - çabuk sevinen çabuk üzülen zorluklar karşısında yılacak gibi olsamda yılmayıp herşeye rağmen gülen.. :) antrenmandan eve evden antrenmana giden biriyim :) Hiç kız arkadaşım olmadı da tabii zaman yokki :D :haha:

Küçüklüğüm Ankara'nın Hasköy Semtinde geçti gecekonduda büyüdük şartlar ozamana göre kötüydü herşeyin en ufak şeylerin bile değerini bilip kendimizi buralara kadar getirdik Rabbime çok şükür :)

Şarkı dinlemeyi severim (Genelde Dubstep , Drumstep veeee Sagopa Kajmer :)
Aşırı şekilde araştırma yapmayı severim :) bol bol kitap okurum , aşırı şekilde yabancı dizi ve film izlerim :)

Sohbet etmeyi severim ama sadece sanalda kalıyor mesela forumda biriyle karşılassam kimse konuşturamaz beni :D

Son olarakta Taekwondo AŞKTIR :)

İşte buda benn :)

(Forumda çok tanınmıyorum , umarım yazım kendimi tanıtmamda yeterli olmuştur hepinize şimdiden teşekkürlerimi sunarım)

KABUL EDİYORUM TİPSİZİM Kii ^_^
kybwh.jpg

Seni tanımak qüzel:cici:
ayrıca mustafa bende baskadır isim olarak cok sevdiqim birini hatırlatır cok qüzel bi ismin var RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin :)

Allah sevdiklerine bağışlasın Mustafa küçük yaşta hayatın zorluklarına dayanman çok güzel umarım herşey gönlünce olur :cici:

Seni tanımak qüzel:cici:
ayrıca mustafa bende baskadır isim olarak cok sevdiqim birini hatırlatır cok qüzel bi ismin var RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin :)

Amin teşekkür ederim :)
Allah sevdiklerine bağışlasın Mustafa küçük yaşta hayatın zorluklarına dayanman çok güzel umarım herşey gönlünce olur :cici:

Teşekkürler Amin :)
İyi biir tanıtım olmuş :)

Teşekkür ederim :)

koredaşı yakından tanıdık :D

Görmemiştim hiç senii :) tanımak güzel olduu:)

Mustafa dizi izleyecene git sevgilin olsun en son 35 dizi izliyordun :D Tipsiz değilsin bir kere Allah sahibine bahışlasın seni :)

Taekwandonla Sana Başarılar dilerim :)

Seni tanımak güzel Mustafa. hayatın boyunca başarılar.

ilkokulda fırlama bi sıra arkadaşım vardı adı tahir. fotoğrafı görünce o sandım xd
sincanda oturaydın kesin bizi yiyon diyecektim gardaş xd

Tekrardan hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim :tatlı:

yav Mıstık iyisin hoşsun da keşke bu kadar smile kullanmasaydın samimiyeti öldürüyor o gülücükler ya :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri