Mustafa Kemal Paşa, sokak köpekleri için ne dedi?

Konu sahibi son olarak 805 gün önce görüldü

Anlatamazsin Pomak abi.
Insan bilinci manipulatif gelismelerle bicimlestirilir.
Sen dersin bu masumun sucu ne?
Sokak köpeklerin,yalniz ve sirf toplumun huzurunu bozmak adina ayakta tutuldugunu bilmeyenlerin savunmasi ise,onlar can..merhametinizi esirgemeyin olur.
Duyu yogunlugun (ki bu duygu merhamet oldugunda..."insani zayiflastirip,üstüne tohmet gibi cöker,huzursuz olursun..bir cikilmaz girdaba girersin.." demis Nietzsche...merhamet saglikli kullanilmaz ise..) ardina gecer, saglikli cözüm üretmenin gerektirdigi mantik de,akil de ne dersen artik.
Sonra da manipulatiflendik diyen olmaz tabii.

marketlerden mama alıp sokaktaki kediye köpeğe götürüp yediriyorlar....... kardeşim evde ben de açım...... dominostan orta boy sarımsak soslu sucuk sever pizzayla 1 litre kola alıp kapıma bıraksana karnım doysun....... şov bunların işleri şov...... sokakta gezen kedi köpek 3. dünya ülkelerinin işleridir.......

Kendi adıma bazı insanlardan elbette daha değerli buluyorum çünkü köpek deyip geçmemek gerekiyor. "Hoşt" desen, hayvancağız bir daha yakınına gelmez ancak insanların bazılarının ne yazık ki yüzüne tükürsen "şükür" diyecek kadar onursuz ve gurursuzlar... Bu sebeple bazı insanlardan daha değerli.

Kendi adıma bazı insanlardan elbette daha değerli buluyorum çünkü köpek deyip geçmemek gerekiyor. "Hoşt" desen, hayvancağız bir daha yakınına gelmez ancak insanların bazılarının ne yazık ki yüzüne tükürsen "şükür" diyecek kadar onursuz ve gurursuzlar... Bu sebeple bazı insanlardan daha değerli.
Değerini tartışmaya gerek yok. Çoğu insandan daha kıymetli benim için de köpekler ve kediler. Ülke için konuşacaksak bizim gibi düşünenler az, az olmasa zaten hayvanlar sokaklar da perişan halde olmazdı. Çoğu manisa pomak kafasında maalesef ki.
Neyse onu boşver de şu videonun güzelliği <33333 Allahım hepsini korusun saçma sapan her insandan...

Çoğunluk benim kafa _ iktidariz muktedir değiliz _ akp iktidarda kalmak için herşeyi veriyor verecek gibi _ bakalım bekleyelim görelim. Sokak köpeklerini ne yapacak

Anasına babasına bakmadığını ne biliyosunuz ya. Paso kulaktan dolmasınız genellemeye bayılıyorsunuz. Rezalet

Demokrasiye fikir özgürlüğüne saygılı olacaksınız. _ olamayan foruma girmesin _ diktatörlüklerde tek fikir tek düşünce tek kalıp olur .

Zaten senin şu saçma sapan paso kışkırtıcı konuları gördükçe giresim gelmiyor. Kendin gibiler bol zaten salla sallayabildiğin kadar

Geri