Müslümanlar Atatürk'ü Neden Sevmez

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Avrupalıların silahlarını bırakıp çekilmesi,mağlup olması diz çöktükleri anlamına gelir!

O kadar Devletin birleşip bu toprakları alamadan götüne baka baka geri gitmeleri Atatürk'ün zekası ve cesaretinin eseridir!

İlk Anayasanın oluşturulmasıyla Atatürk ün Batı projesi olması arasında ne alaka var?

Siz Tarihi fesli deli kadir den mi öğrendiniz? :)
Batı diz çökmüş olsaydı, Türkiye sömürülüyor olmazdı. İşçilerimizi bile onların hizmetine sunduk. Savaştan zaferle çıkan ülkeler geri kalmış olmaz. Bak bir Suriye'ye veya İrak'a. Bak bir CHP'ye. Amerika'dan Demokrasi dileniyorlarmış. (Muharrem İnce söylüyor bunu.) Sömürülme kemiklerine işlemiş.

Atatürk hangi Batı'nın projesiydi?
Sivastan ötesinin mi?
Yoksa Avrupa yı mı kastettin?

Hayır Avrupa ya diz çöktürmüş bir adam neyin nasıl projesi oluyor ?
Bunların hayatı proje olduğu için herkesi kendileri gibi biliyorlar.
Fetö projesi bunların eseri mesela, gerçi sonunda proje ellerinde patladı ve ülke olarak büyük zararlar gördük ama kendileri iktidara dahi gelirken BOP projesinin inşası için kullanıldılar.

Atatürkçü, cumhuriyetçi olmayan samimi dindarlara
aklı başına gelene kadar günlük yüz sopa vuracaksın.

Bu dinciler için geçerli değil, onlarla başka türlü mücadele edeceksin

Ben Simdi seviyorum diye müslüman degilmiyim bence baslik da tam asagiliyor gibi olaya Nasil bakarsan..Herkes istedigini sever tutar saygi sart Ama BöYle ne denir türkcede sonuca varmak Ben basliga takildim Galiba Evet kesin..
Is de insani Nasil bam telinden vurursan sjsjs

Tüm kalıpların dışında seven bir müslümanım.
Özgürlüğüm O'nun armağanı, canım Allah'ın.

Geri