Murat Muratoğlu: ''Diyanet'in bütcesi 3 milyar dolar. O parayı şeytana versen, salavat getirir, tövbe eder.''

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Allah aşkına şurada adı lazım değil birine ucuz insan yazsam muhtemelen bir hafta ya da 1 ay banlanırım. Kalkmış hakaret değil diyorsun. Tamam Süreyya’nın yazdığı da güzel değil ama tahrik var. Uyarı verilebilirdi.

O zaman forumda tarama yapın ve bütün salak yazılan kelimeleri silin. Biz de biliyoruz hakaret nedir, değildir. Senin yazdıkların bayağı hakaret, TDK falan fıstık bırak şimdi.
İlk aksiyon normal, ikincisinde tahrik ettin ve hakaret etti, ban attın okey. Ama olayları buraya getiren de senin tavrın, ailenden bir kadına ucuz kadın deseler normal karşılama yapacaksın demek ki..
Ban attın, ona değil sözlerim, senin yazdıklarına. Yetkili olmasan böyle davranış sergilemezsin.
Diyanet ve imam hatipler kapatılsın, evet. Sen de boş zamanında forumda salak, aptal vs yazılan mesajları bul ve sil. Forumda hakaret yazıları görmek istemiyorum.

keşke yönetici olmasaydım, ki olmak da istemiyorum zaten çok daha güzelini söylerdim bunu sen çok iyi biliyorsun run. sırf arkadaşın diye savunmak için savunuyorsun, git bence arkadaşına insanlarla hakaret etmeden nasıl konuşulur onun tavsiyesini ver.

keşke yönetici olmasaydım, ki olmak da istemiyorum zaten çok daha güzelini söylerdim bunu sen çok iyi biliyorsun run. sırf arkadaşın diye savunmak için savunuyorsun, git bence arkadaşına insanlarla hakaret etmeden nasıl konuşulur onun tavsiyesini ver.
Ben ikinci aksiyonda ban attın, ona tek kelime etmedim ki. Hakaret dediğin şey o, cezası ban. Sorun yok onda.
Öncesinde senin yazdıklarına laf ediyorum, haksızsın kardeşim. Zamanında sana da haksızlık yapıldı ona da ses çıkardım.
Evet arkadaşım, evet çok seviyorum, arkadaşıma yapılan haksızlığa tabii ki ses yükseltme yapacağım. Emin ol başkası da olsa yine müdahil olurdum. Ben arkadaşıma gerekeni söyledim, şunu dedim, senin gibi vasat altı biriyle tartışma yapmasına kızdım, ban yemesine.
Savunacağız kardeşim, her haksızlığı. Sevdiğimiz kişi olunca daha çok.
Keşke kelimesini hayatından çıkarmış birisi olarak çok mutluyum. Sana da tavsiye ediyorum.
Keşke deme ve istifa et, yöneticiliği bırak o zaman. CHP AKP vs konularında laf yapıyorsun hata yapanlara, sende bırak..

O zaman forumda tarama yapın ve bütün salak yazılan kelimeleri silin. Biz de biliyoruz hakaret nedir, değildir. Senin yazdıkların bayağı hakaret, TDK falan fıstık bırak şimdi.
İlk aksiyon normal, ikincisinde tahrik ettin ve hakaret etti, ban attın okey. Ama olayları buraya getiren de senin tavrın, ailenden bir kadına ucuz kadın deseler normal karşılama yapacaksın demek ki..
Ban attın, ona değil sözlerim, senin yazdıklarına. Yetkili olmasan böyle davranış sergilemezsin.
Diyanet ve imam hatipler kapatılsın, evet. Sen de boş zamanında forumda salak, aptal vs yazılan mesajları bul ve sil. Forumda hakaret yazıları görmek istemiyorum.
Şunlardan başlayalım lütfen.
Beni ne karistiriyorsun Run ?

Neler olmuş ya burda !
yorumları okudum silinmemiş mesaj yoksa ocean haksız
İki kişinin kendi aralarında geçen diyaloğa dahil olmakla kalmamış yöneticiliğin verdiği özgüvenle hakaret, aşağılayıcı ve tehtit vari konuşmuş kaldı ki ben bile çok yeni üye olmama rağmen kimin hangi görüşü savunduğunu her hangi bir şey yazarken neyi ima ettiğini çok iyi anlayabiliyorum
Yazmak için yazmışsın ocean malesef…..

Ben diyanetten ne yurt içerisinde ne de yurt dışında herhangi bir hizmet beklemiyorum ve hatta gerek dahi duymuyorum, gölge etmesi yeter.

AYY SÜREKLİ BİR TARTIŞMA, SÜREKLİ GERGİNLİK......... FORUMDA HUZUR BIRAKMADINIZ YA.hahahhahahsfjhgsdkjfh

• Üzgün
Tepkiler: W
Diyanet gerekli bir kurumdur. Diyanet bu ülkede olmaz ise isid camileri, hizbullah camileri, bilmem ne ağa camileri oluşur. Tekke ve zaviyeler tekrar açılır. Radikal islamcı gruplara örgütlenme alanı sağlanır.

Ama bu şekilde yönetilen bir Diyanet safi zarar. Tam tersine islamafobi doğuruyor genç kuşaklarda.

Diyanet gerekli bir kurumdur. Diyanet bu ülkede olmaz ise isid camileri, hizbullah camileri, bilmem ne ağa camileri oluşur. Tekke ve zaviyeler tekrar açılır. Radikal islamcı gruplara örgütlenme alanı sağlanır.

Ama bu şekilde yönetilen bir Diyanet safi zarar. Tam tersine islamafobi doğuruyor genç kuşaklarda.
Vallahi tarikatlar ve camiileri hem ülkede hem yurtdışında cirit atıyor hemde diyanete rağmen. Hatta iktidar eğitimi dahi onlara teslim ediyor. Diyanet bahane Tarikatlar şahane. Gereksiz bir kurum kendisini laik olarak tanımlayan bur devlette. Din tüccarlarıyla mücadelele her zaman gerekli ama bunu yapacak bir iktidar gerekli. Ortamı bozan iktidarın kendisinin siyasal islamcı olması ve din tüccarlarıyla içli dışlı olup çocukları inlara teslim etmesi.

Alın abi diyanete bağlı değil mi bu camiler hocalar her ne ise artık kime neye hizmet ettikleri belli değil

Ayy vdyo niye açilmadi tühhh mük bir görüntü vardı oysa
Bu başlıkla YouTube den izleyebilirsiniz

Vallahi tarikatlar ve camiileri hem ülkede hem yurtdışında cirit atıyor hemde diyanete rağmen. Hatta iktidar eğitimi dahi onlara teslim ediyor. Diyanet bahane Tarikatlar şahane. Gereksiz bir kurum kendisini laik olarak tanımlayan bur devlette. Din tüccarlarıyla mücadelele her zaman gerekli ama bunu yapacak bir iktidar gerekli. Ortamı bozan iktidarın kendisinin siyasal islamcı olması ve din tüccarlarıyla içli dışlı olup çocukları inlara teslim etmesi.
İkinci paragrafta onu eleştirdim zaten. Tarikatların ve cemaatlerin, radikal islamcı grupların örgütlenmesini engelleyecek bir diyanet kurumu olmak zorunda.

Diyaneti kapatmak yerine kuruluş amacına uygun bir hale getirmek lazım.

Böyle her ota b..ka erkolar kapatılsın yok efenim erkeklerin nesli tükensin lafları artık cidden bayıyor arkadaşlar tamam yeri gelir eleştirirsin kızarsın da iki lafından biri de bu olmamalı yani
Ergence buluyorum
Enpati de yok
Düşünsenize forum erkekleri her üç dakkika da bir avratlar veyahut karılar kapatılsın yok olsun yok şöyle yok böyle dese hoş olur mu ?
bazı şeyleri dozunda bırakmak iyidir hanımlar
Artık erkolar kapatılanına kimse gülmüyor bayatladı yani …..

Geri