Murat Muratoğlu: ''Diyanet'in bütcesi 3 milyar dolar. O parayı şeytana versen, salavat getirir, tövbe eder.''

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Murat Muratoğlu: ''Diyanet'in bütcesi 3 milyar dolar. O parayı şeytana versen, salavat getirir, tövbe eder.''

Mazlumcum bir sey soracagim..
Bu Diyanet bütcesine neden bu kadar tepkilisin?

Diyanetin bütçe arttıkça ülkede ateist, deist sayısı artıyor.. devam yemeye, din satmaya, cepleri doldurmaya.
Fakirlere şükredin deyin, öteki dünya vaatleri verin. Bu millet hak ediyor, afiyet olsun.

Dinayetin bütçesi ateistin çenesini yorarmış. Böyle de bir atasözü var.

Mazlumcum bir sey soracagim..
Bu Diyanet bütcesine neden bu kadar tepkilisin?
İslamı yaymak ve tanıtmak için zırhlı Mercedes’lere, audilere yada GMC SUV’lara ihtiyaçları yok çünkü. Ülkenin temel sorunu veya eksiği olan şey de din değil. Kuşkusuz bu siyasal ve ideolojik bir tercih. Ama bari şu kemer sıkma döneminden biraz da diyanet nasiplensin.

İslamı yaymak ve tanıtmak için zırhlı Mercedes’lere, audilere yada GMC SUV’lara ihtiyaçları yok çünkü. Ülkenin temel sorunu veya eksiği olan şey de din değil. Kuşkusuz bu siyasal ve ideolojik bir tercih. Ama bari şu kemer sıkma döneminden biraz da diyanet nasiplensin.
yurtdisinda da hizmet sunuyor diyanet bu bütceyle..ona da bir iki laf etmek ister misin?

öyle demeyin, aslında kötü bir emelleri yok, islamiyeti hızlı yaymak için audi a8 'e biniyorlar

audi billahiminişeytanirracim, amin.

yurtdisinda da hizmet sunuyor diyanet bu bütceyle..ona da bir iki laf etmek ister misin?

bize ne vermesinler ? bizim vergilerimizle, bizim paramızla neden yurt dışındaki insanlara hizmet ediyorlar ? dinini çok seviyorlarsa gelsinler onlar buradan hizmet alsınlar, bazen aşırı saçmalıyorsunuz bir şeyi savunacağım diye. din hizmeti almak istiyorlarsa da, hizmeti alanlar ödesinler diyanetin masraflarını ben neden ödüyorum ?

avrupa'da bu milletten çok daha iyi şartlarda ve imkanlarda yaşayan insanlara benim gariban halkımın parasıyla din hizmeti verilecek oldu canım başka isteğiniz var mı ? buna ses çıkarmayan cahil milletin suçu aslında sizin bir suçunuz yok.

Son düzenleme:
  • Alkış
Tepkiler: Min
@Ocean ne kadar salaksin sen ya.. ben neyi savundum yazimda.. olani yazdim..
paralarinizin nereye gittgini anlayin diye ki, diyanetin kapanmasini savunan biriyim

@Ocean ne kadar salaksin sen ya.. ben neyi savundum yazimda.. olani yazdim..
paralarinizin nereye gittgini anlayin diye ki, diyanetin kapanmasini savunan biriyim

insan merak ediyor toynakları ile nasıl yazdı diye. bir sen biliyorsun, biz bilmiyoruz yurt dışına hizmet verildiğini. ayrıca mesajlarında da diyanetin kapanmasını savunan tek bir kelime bile yok. o kadar ucuz bir kadınsın ki, bir laf söylendiğinde hemen hakarete başvuruyorsun. ne mesajını siliyorum ne de banlıyorum seni, görsün forumun tüm üyeleri acizliğini ve ucuzluğunu.

insan merak ediyor toynakları ile nasıl yazdı diye. bir sen biliyorsun, biz bilmiyoruz yurt dışına hizmet verilmediğini. ayrıca mesajlarından da diyanetin kapanmasını savunan tek bir kelime bile yok. o kadar ucuz bir kadınsın ki, bir laf söylendiğinde hemen hakarete başvuruyorsun. ne mesajını siliyorum ne de banlıyorum seni görsün forumun tüm üyeleri acizliğini.
sktr lan bq
senin gibilere hakaret az bile..götünle okuyup, yorum yazmak icin yaziyorsun aptal herif
banlarsan da banla..ucuz tehditlerin viz gelir

Keşke son yazdığını silmeseydin Ocean. Sana salak yazmış, hakaret ediyor diyorsun. Senin yazdıklarına bak. Salak hakaret oluyorsa banla geç, ucuz kadın falan ne demek, toynakları ile yazdı vs bunlar ne oluyor.
Yakışmıyor sana, tahrik ediyorsun, sonrasında da daha büyük hakaret geliyor. At banı kenara çekil.

insan merak ediyor toynakları ile nasıl yazdı diye. bir sen biliyorsun, biz bilmiyoruz yurt dışına hizmet verildiğini. ayrıca mesajlarında da diyanetin kapanmasını savunan tek bir kelime bile yok. o kadar ucuz bir kadınsın ki, bir laf söylendiğinde hemen hakarete başvuruyorsun. ne mesajını siliyorum ne de banlıyorum seni, görsün forumun tüm üyeleri acizliğini ve ucuzluğunu.
Sana sadece salak denmiş, bel altı vuran sensin farkındaysan. Ucuz kadın nasıl oluyormuş, millete kestane şekeri dağıtırken sen ucuz değildin sanırım.

Keşke son yazdığını silmeseydin Ocean. Sana salak yazmış, hakaret ediyor diyorsun. Senin yazdıklarına bak. Salak hakaret oluyorsa banla geç, ucuz kadın falan ne demek, toynakları ile yazdı vs bunlar ne oluyor.
Yakışmıyor sana, tahrik ediyorsun, sonrasında da daha büyük hakaret geliyor. At banı kenara çekil.

benim yazdıklarımının literatürde hakaret olarak bir karşılığı yok. ucuz insansın demek hakaret değil, basit sığ bir insansın anlamına geliyor. ben neyin hakaret olduğunu neyin olmadığını tdk sözlüğünden hallice biliyorum. toynakları ile yazmak da bir hakaret değil, fütursuzca düşünmeden yazı yazmak anlamına geliyor.

Sana sadece salak denmiş, bel altı vuran sensin farkındaysan. Ucuz kadın nasıl oluyormuş, millete kestane şekeri dağıtırken sen ucuz değildin sanırım.

o halde sana sürekli salak diye hitap edelim mahsur görmüyorsan alavarez, ne de olsa sadece bir salak ?

O zaman forumda tarama yapın ve bütün salak yazılan kelimeleri silin. Biz de biliyoruz hakaret nedir, değildir. Senin yazdıkların bayağı hakaret, TDK falan fıstık bırak şimdi.
İlk aksiyon normal, ikincisinde tahrik ettin ve hakaret etti, ban attın okey. Ama olayları buraya getiren de senin tavrın, ailenden bir kadına ucuz kadın deseler normal karşılama yapacaksın demek ki..
Ban attın, ona değil sözlerim, senin yazdıklarına. Yetkili olmasan böyle davranış sergilemezsin.
Diyanet ve imam hatipler kapatılsın, evet. Sen de boş zamanında forumda salak, aptal vs yazılan mesajları bul ve sil. Forumda hakaret yazıları görmek istemiyorum.
Şunlardan başlayalım lütfen.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240509-113110_1.jpg
    Screenshot_20240509-113110_1.jpg
    392.8 KB · Görüntüleme: 16
Geri