Kim
Gümüş Üye
Sen Murat kurum var bi sorun . Faizler %50 oldu ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaban mersinim ne diyorsun Allah korusun ...Yosun buna oy verirse hiç şaşırmam beşiktaşın durumu iyice bunalıma soktu..
Yani Beşiktaş çok temiz diyorsunYaban mersinim ne diyorsun Allah korusun ...
Beşiktaş senelik izinde takmıyorum bu sezonu hem oldukça kirli bir lig![]()
bu kirlilik içinde bu sezon olmadığı için mutluyum:=)Yani Beşiktaş çok temiz diyorsun
Türkiye’de camiler bile kirli spora sıra gelene kadar neler var neler..sen formanı giyip temiz duygularla gidersin fanatizmin etkisinde kalırsın.anlayacağın mezardakiler dışında her şey şaibelibu kirlilik içinde bu sezon olmadığı için mutluyum:=)
diğer sezon gelsin yaban mersini olsun ben yine beyaz formamı giyip maça gitmeyi özledim bu sezon sadece 2 kez gittimTürkiye’de camiler bile kirli spora sıra gelene kadar neler var neler..sen formanı giyip temiz duygularla gidersin fanatizmin etkisinde kalırsın.anlayacağın mezardakiler dışında her şey şaibeli
''boğa burcuyum bende liderlik özelliği var '' :d
Beşiktaş 10 senede bir açar bekle birazdiğer sezon gelsin yaban mersini olsun ben yine beyaz formamı giyip maça gitmeyi özledim bu sezon sadece 2 kez gittim![]()
bayramlık ağzımı açtırma banaBeşiktaş 10 senede bir açar bekle biraz
Saçma, halkın iradesi sonuçtaVe Jupiter Boğa burcunda.
Horoskobu itibariyle jupiter haritasında fall ya da düşman değilse destekleyici. Kazanacağını söyleyen batılı astrologlar da var. Sırf bu özelliğinden bile seçilmiş olabilir. Bu adamın gerçekten burclarla ilgilendiğini dusunmuyorsunuz herhalde. Aday olarak secilirken burcunun haritasının masaya yatırılmış olması işten bile değil. Sizlerin saçma dediginiz olgularla siyasiler,ceolar ve banka sahipleri bayagi yakından ilgileniyor.