Murat Kurum

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
gaf yapmaktan kendini komedi malzemesi haline dönüştüren bürokrat, şu adamın elinden tutun da beykoz'u avrupa yakasında ararken kaybolmasın.

Yosun buna oy verirse hiç şaşırmam beşiktaşın durumu iyice bunalıma soktu..

Karizmatik bir başkan olur skdkfk

Dün çok güldürdün beni imam kurum ahahahah

Sabah diyarbakır buluşmasına katılmış poşu takıp halay çekip kürtçe şarkılara eşlik etmiş. Hatta ve hatta arkadaşlar kürtçede konuşmuş Akşamda mhp seçmeni ile buluşup bozkurt işreti yapmış. Burada tek eksik olan nedir biliyormusunuz .Recep tayyip erdoğanın ^^RABİA^^sı :)

akpnin-adayi-murat-kurum-ne-yapacagini-sasirdi-112706-20240219.jpg

Sabah diyarbakır buluşmasına katılmış poşu takıp halay çekip kürtçe şarkılara eşlik etmiş. Hatta ve hatta arkadaşlar kürtçede konuşmuş Akşamda mhp seçmeni ile buluşup bozkurt işreti yapmış. Burada tek eksik olan nedir biliyormusunuz .Recep tayyip erdoğanın ^^RABİA^^sı :)

Ekli dosyayı görüntüle 93387
Poşi giyip bozkurt isareti yapilamaz mi?
Merakimdan soruyorum.

Mesele o degil tabiki yapabilir ama bununn yapmis oldugu sadece oy devsirmek .Bu konuda sana şöyle anlatayım sen gideceksin kürtçe tiyatroyu iptal edeceksin kürtçe dilini yok sayacaksın her fırsatta kürtlerinin hakkını yok sayacaksın sonra çıkıp oy toplamak için bunları yapacaksın . Sana örnek vereyim sabah kalkacaksın öğleye kadar içelim namaz vakti camii ye gidip namazı kılıp namaz çıkışı hırsızlık yapalım.
Bir arkadaşın gökhan zan için söylemiş olduğu soz var " Vizyon yok Duruş yok "
Senin ne işin var bozkurtla kürtçe ile halay ile sen akpnin adayisin rabia işareti yapıp yerli ve milli şiyaset yapman lazim
Poşi giyip bozkurt isareti yapilamaz mi?
Merakimdan soruyorum.

Son düzenleme:
Mesele o degil tabiki yapabilir ama bununn yapmis oldugu sadece oy devsirmek .Bu konuda sana şöyle anlatayım sen gideceksin kürtçe tiyatroyu iptal edeceksin kürtçe dilini yok sayacaksın her fırsatta kürtlerinin hakkını yok sayacaksın sonra çıkıp oy toplamak için bunları yapacaksın . Sana örnek vereyim sabah kalkacaksın öğleye kadar içelim namaz vakti camii ye gidip namazı kılıp namaz çıkışı hırsızlık yapalım.
Bir arkadaşın gökhan zan için söylemiş olduğu soz var " Vizyon yok Duruş yok "
Senin ne işin var bozkurtla kürtçe ile halay ile sen akpnin adayisin rabia işareti yapıp yerli ve milli şiyaset yapman lazim
Valla bilmiom ben.
Ileride Akp nin ulusalci bir politika izleyecegini ön görebiliyorum sadece.
O zaman adi da degisecek.Artik ne olur, onu da bilmiyorum.

Valla bilmiom ben.
Ileride Akp nin ulusalci bir politika izleyecegini ön görebiliyorum sadece.
O zaman adi da degisecek.Artik ne olur, onu da bilmiyorum.
Boşver.
Ben sevdiklerimle siyaset konuşmak istemiyorum. Bunun örneği geçenlerde oldu. O yüzden bizim aramızda siyaset olmasın.
Sana munzurdan şarkılar söyleyim Amed den kacak tütün ikram edeyim Van dan Kacak çayı beraber yudumlayalım ama ayagimizda corabimiz olmasın yinede siyaset konusmayalim

Onlar da farkında adayın bir halt edemeyeceğinin;

Yahu mazlum Murat kurum dediğin adam kim. Sana kısa bir örnek vereceğim . Murat kurum dediki Emekliye her ay 2,000 TL ikramıye vereceğim dedi
Tayyip cıktı dediki kımın parasını kıme verıyorsunuz. Murat kurum tıpkı AHMET DAVUTOĞLU ve BİNALİ YILDIRIM gibi piyon istanbul adayı tayyip şu ülkenin düştüğü hale bak şu milleti getirdiği hale bak koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞKANI ne işlerle uğraşıyor.Bugun mazot 40 tl dolar 30 kusur bizimki hala emine ye sevdalanmış gibi istanbul peşinden koşuyor. Son olarak devlet içinde sana yemin and olsun dürüst savcı hakim olsun bugun Erzincan iliç deki faciasıyı araştırsınlar kurum felan kodesi boylar. İşte ülkenin ve akp nın mevcut hali.
Onlar da farkında adayın bir halt edemeyeceğinin;

Semt semt gezip oy toplama sahaya inme olayi bi Turkiyede var. Olmasi gereken bir canli yayinda karsilikli bir debat ( turkcesi ne tam olarak bilmiyorum cekismeli konusma diyelim). Internet tv denilen birsey var. Sonra her partinin ya da belediye baskanin yapacaklarinin listesi siralamali farklar gozden gecirilmeli ve buna gore oy verilmeli. Yok Kurumun biyigi yok Imamoglunun cuma namazi bunlar takilacak seyler degil. Asil mevzuyu kacirdiginizi dusunuyorum cogu zaman futbol takimi gibi bakmamak lazim. Bide secim calismalarinda bayrak ve gereksiz goz ve cevre kirliligi olmamali. Aman ya banane naparsaniz yapin.

bir de binali yıldırıma kötü derdik, beterin de beteri varmış en azından binali yıldırım sempatilk adamdı ahaha. adam sokak ortasında millete simit dağıtarak oy toplamaya çalışıyor vizyona bakar mısın, bunu bir avrupa ülkesinde yapsan millet bırak sana oy vermeyi, sokağa çıkmaya utanırdın öyle bir gömerlerdi adamı.

adamın çenesi dar, ağzı küçük......... bıyık bıraktırıyorlar zorla......... valla hiç yakışmıyor başkanım.........

Geri