Murat Kurum

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Bunun İzmir versiyonuda tam tersi bir dil kullanıyor. Daha Soyer' i yerdiği bir açıklamasına denk gelmedim. Projede proje. Hayırlısı bakalım.

Öyle başkana böyle Rakip demiş Reis. Kazanırız.

ben imamoğlunun yerinde olsam karşıt seçim şarkısı olarak hülya avşarın yürü ya kulum şarkısını uyarlardım.
yine kendi kendime kafamda bir sürü salak şey oynadı, çok eğlendim.

hadi yürü ya kurum bana dokunma
iç çekişimden medet umma
hadi yürü ya kurum sebebi sorma
belki başka baharlara.

O bıyığı görünce sinirlerim bozuluyor....kesin rüyama girer şimdi sjsnsjs

Benim güzel ülkemin ve milletimin şansı elbet bir gün gülecek inanıyorum.. Biz meydanlarda siyasi menfaatlerini milletin sofrasındakine kadar göz dikecek , servetlerine servet katacak siyasi kimliği altında hırsızlari istemiyoruz.Bunu yazarken ezan sesi ile yürekten diliyorum Rabbim bize güzel günler, Allah'ın adaleti ile tecelli edecek hakiki devlet adamlarınin olduğu bir yönetim nasip etsin. Bu millet gerçekten en iyisini hak ediyor..
Mevla hayırlara çevirsin.

geçen biri
kurum parti kursa kaç oy alırdı diyordu
imamoğlu kursun görelim kaç alacak
saçma sapan şeyler

İmar affı çıkararak depreme dayanıksız evlerin yıkılıp, insanlara mezar olmasının baş sorumlusu. Oy için yapmayacakları şey yok, iftira olur, kumpas olur, başka insanların canı olur, hiç farketmez.
Kişisel olarak yeteneksiz, iş bilmez, daha doğrusu atama ile bir oraya bir buraya sürüklenen kukla. Dalavere olmadığı sürece İstanbul gibi bir ili kazanması mümkün değil. Buna oy verenin kendine saygısı yoktur.
Bir de boğa burcuyum, liderlik izlediğim var demiş. Fıkra bu kadar.

Vallahi ister kurum ister kudurun bu secim oylar akp nin
Hem kendi geleceğini hem de yeni nesillerin geleceğini uçuruma götürürken böyle fanatik cümleler kurmanın ne gereği var?
Kötüye karşı kötüyü mü desteklemek yoksa güçsüzde olsa doğru adayı bulup, yetiştirip,..... ülke için mücadele etmek mi gerek?
Neyse söyleyecek laf bulamıyorum ne haliniz varsa görün, daha beter olun yeter beee.

Hem kendi geleceğini hem de yeni nesillerin geleceğini uçuruma götürürken böyle fanatik cümleler kurmanın ne gereği var?
Kötüye karşı kötüyü mü desteklemek yoksa güçsüzde olsa doğru adayı bulup, yetiştirip,..... ülke için mücadele etmek mi gerek?
Neyse söyleyecek laf bulamıyorum ne haliniz varsa görün, daha beter olun yeter beee.
Sende murat kuruma oy ver
El ele kucaklasınlar bizi
Sjsjsjshs

Geri