Multi Üyelik

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Fazla mal göz cikarmaz.

Baskalari neden bir kullanici adi daha alir bimem ama ben eski nickimi begenmedigim ve Türkce bir nick kullanmak istedigim icin yeni uyelik aldim. =) Multi uyelik cadır.

Bir duyum üzerine deneme yapmak için bayan üyelik açtım 25 mesaj kastım ve Mavera dan ark isteği ve pm geldi. Duyduklarım doğruymuş :D

Super bi kilif. Yada en azindan oyle kullaniliyor :(

banlı üyelerin almasının yasak olmasını anlayamadığım üyelik türü. adam banlanmış ki farklı nickle gelmiş. asıl anlaşılmaz ve enteresan olan, banlanmamış üyenin multi üyeliğe ihtiyaç duyması. :D

Bir üyenin multiliğinin ifşa olmasının akabinde hareketlenen konu oldu sanırım.

Ben seviyorum
Hatta bazen baska nickle kim oldugumu hic soylemeden takiliyorum forum oyunu oynayip cikiyorum.
Multiden daha temizi kuul takilmak:D

Ben Lan game takılıyorum daha sofistike oluyor :D

Ana avrat sövün, çemkiriyorlar.
Yorum yapanların 3/2'nin multiliği var.

amaç nedir bilmiyorum küfür bile etseniz gizli kapaklı bence daha çok ayıp

Bazı üyeler multi üyeliği bence çok yanlış anlamış
Multilik ile asla olamayacağı karakter moduna giriyor,çok zor durumları. Gerçekten üzülüyorum,Allah akıl fikir vermiş ama kullanmayı öğrenememişler.

Hayatları çok zor olmalı.

Multi ol biz sana multi olma demiyoruz ama burada gelip kakamızı koklamaya ne lüzum var

Biz sana multi üye olma demiyoruz yine ol ama içinde bastirdigin o kişilikleri tehlikeli hastalığını sanal platformda olsa bu kadar ortaya çıkartma diyoruz bir insan iki yüzlü olur ona alıştık artık ama bazısı kaç tane onu bilemiyoruz:/

Geri