Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baskalari neden bir kullanici adi daha alir bimem ama ben eski nickimi begenmedigim ve Türkce bir nick kullanmak istedigim icin yeni uyelik aldim. =) Multi uyelik cadır.
banlı üyelerin almasının yasak olmasını anlayamadığım üyelik türü. adam banlanmış ki farklı nickle gelmiş. asıl anlaşılmaz ve enteresan olan, banlanmamış üyenin multi üyeliğe ihtiyaç duyması.
Bazı üyeler multi üyeliği bence çok yanlış anlamış
Multilik ile asla olamayacağı karakter moduna giriyor,çok zor durumları. Gerçekten üzülüyorum,Allah akıl fikir vermiş ama kullanmayı öğrenememişler.
Biz sana multi üye olma demiyoruz yine ol ama içinde bastirdigin o kişilikleri tehlikeli hastalığını sanal platformda olsa bu kadar ortaya çıkartma diyoruz bir insan iki yüzlü olur ona alıştık artık ama bazısı kaç tane onu bilemiyoruz:/