Multi Üyeliği Çaktırmama Yolları

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
-Saf ayağına yatın. Forum kültüründen uzak saçma yorumlar yapın.
-Üye olur olmaz birilerini etiketlemeyin.
-Yöneticilere ''şunu nasıl yaparım, imzamı nasıl değiştirebilirim vs.'' tarzı sorular sorun ki multi olduğunuzdan şüphelenmesin.
-Mümkünse ilk konunuz ''derdim var'' topiğinde olsun, sonrasında foruma ısındım ayağına konulara yorum yapın. Derdim var topiğinde açtığınız konu absürt bir şey olmasın. ''Telefonum şarj almıyor,
hangi laptopu önerirsiniz vs.'' tarzı konular iyidir.
-Üyelik alır almaz diğer üyelerle haşır neşir olmayın, mesafeli davranın. Zaman geçtikçe samimileşirsiniz.

Multi üyeliklerimin ortaya çıkmamasını bu ve bunun gibi bir kaç taktiğe daha borçluyum. Daha fazla taktik almak isteyen üyeler bir pm uzağınızdayım. Kadın üyeler yazarsa sevinirim.

Cahil gibi davranın işte.
Salağa yatın.

Yeni kayıt olmuş gibi davranın. :D

Başkalarının fotolarını kendiniz gibi ekleyip şeyapmayın birde. anlaşılıyor gitmek zorunda kalıyosunuz. Sonra yeniden nick al felan başa sarıp uğraşıyosunuz. Sizede yazık.

Hayır kimse resim falan da istemiyor oysaki ne giriyosunuz o işlere.

Bir kaç tüyoda benden kamkaminkinin sözünün üstüne söz söylemek istemem ama xd

diğer hesabınızda düzgün Türkçe kullanmıyorsanız bunda düzgün Türkçe kullanın noktalı virgüllü,

avatarınızı çok sık değiştirmeyin sabit bir avatarınız olsun belli bir süre,

insanların profillerine fazla girmeyin bir nevi karanlıklarda gezinin,

forum oyunlarına fazla takılmayın en çok açığı ordan veriyonuz,

bir tık ilerisine gitmek istiyorsanız balkanlar tarafından kız/erkek profili bulun mümkünse aktif olan ama dikkat edin yapılı ve araba plakası olan fotoğraflara dikkat edin,

bi tık daha ilerisine gidin proxy mroxy iki tane hesap açın sevgili olun sonra tartışıp ayrılın xd

şimdilik bu kadar hatem karşimin de dediği gibi devamı PM de xd

Hangi hesabınızdan girdiğinizi unutmayın. Ben bunu daha evvel de yazmıştım. Bir sözlükte yazıyordum. Sözlüğün hatırı sayılır yazarlarından biri, kendine ikinci bir hesap almış. Neden yaptı bilmiyoruz. ALdığı hesapta "kadın" gibi davranıyor bu kez. Fakat asıl hesabında olduğunu unutup, multisiyle giriş yaptığını düşünerek bir entry girdi ki şu an muhabbeti hatırlamıyorum fakat her şeyi açık eder tarzda bir mevzu yaşandı. Tam bir skandal dkjhsakjdh demek ki neymiş siz siz olun, arada sağ tarafta üstte nickinize bakın ki, hangi üyeliğinizde olduğunuzu unutmayın.

Devamı pm'de değil. Çünkü devamı yok Teşekkürler, yakşamlar.

İp işini nasıl hallediyorsunuz önce onu deseydiniz keşke? Başka nickle üye olsam anlamazlar mı ;d

Farkli nicklerle girip ayni tel nosunu vermeyin millete sonra birbirlerine soyluyorlar hemen ortaya cikiyo .p ayik olun .p

dsakfajksg ama ben cidden safım, sizin içiniz çürümüş ne yaşadınız böyle ;d

Kullandığınız sımaylları da değiştirin bu arada.
Bir de verdiğiniz tepkileri saklayın normalde vermeyeceğiniz tepkiler verin.
Siyasi-dini görüşünüzü bile değiştirebilirsiniz ;d

Sizi tanıyanlardan uzak durun, hemen gözüne batarsınız. :p

Bir önceki üyeliğinizde paragraf paragraf saçmalıyorsanız bir sonrakinde aynı şekilde değil kısa kısa saçmalayın.
Hatta saçmalamayın diycem de işte akıl olmayınca :T:

Gizemli olun,
Herkesten ihanet görmüş ve insanlara güvenmeyen birini oynayın.
Özellikle erkekler.
Bazı kızlar öylelere bayılıyor ;d

Geri