Multi Üyeliği Çaktırmama Yolları

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Multi hesap diyince ozel hesap sanmistim sahte hesaptan bahsediliyormuş :D

Peki diyelim multi üyelik aldım yakalandım, bu üyeliğime bir şey olmaz di mi? fdslkhfsjas canım sıkılırsa olucam bakayım yakalanıyor muyum ;dddd

buse_19, yaralı69 gibi mümkünse sonuna şehir plaka kodu içeren isimler almayın.

Kendi halinizde takılın, kimseye sataşmayın, mümkünse aktif üyelerden uzak durun. Özellikle @Oggy gibi fake üyeleri farketme yeteneği yüksek arkadaşların profilini dahi tıklamak bir yana, yazmış olduğu konulara bile yazmamaya gayret edin.

buse_19, yaralı69 gibi mümkünse sonuna şehir plaka kodu içeren isimler almayın.

Kendi halinizde takılın, kimseye sataşmayın, mümkünse aktif üyelerden uzak durun. Özellikle @Oggy gibi fake üyeleri farketme yeteneği yüksek arkadaşların profilini dahi tıklamak bir yana, yazmış olduğu konulara bile yazmamaya gayret edin.
Oggy beyin en son fake dediği kadın yılın güzeli seçildi :)
Çok iyi anlıyor bu işten.

Oggy beyin en son fake dediği kadın yılın güzeli seçildi :)
Çok iyi anlıyor bu işten.
Kuşkusuz herkesin yanılabileceği durumlar olabilir. Ancak ben kendisine güveniyorum. Müge Anlı’yı aramızda onun kadar takip eden yok. En son jumanji beyi bulmuştu ki forum üyelerinin en çok kan ihtiyacı olduğu dönemdi. Kendisine minnettar olmamız gerekirken bu şekilde yermek de ne bileyim... şunu hatırlattı bir an.

Yaralı69 cok zaman önce bana selam vermişti.. korkudan Aleyküm selam diyemedim.... o kimdi acaba....

@No Pasaran

Oggy beyin komiklik yapmaktan başka bir vasfı yok. Entelektüel birikimini onu övme çabalarıyla heba etme.

2. üyelik yasak mı?

İP'den buluruz. VPN kullanan zaten daha net anlaşılıyor genelde bedava uygulama, eklenti vs kullanıldığı için aynı DNS'den en az 20 kişi girmiş oluyor zaten afadfvfsOnun yerine kardeşimin hesabı, alt katta oturan arkadaşa önerdim siteyi vs derseniz yırtabilirsiniz.

Konudaki tüyoları okuyunca bir acaba mı lan ? oldum.

Niye multi üyeliğe ihtiyaç duyulduğunu bi’ anlasam önce...

Geri