Mükemmel dediler geldik

Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam..Ben Ahmet amasyadan aranıza kayıt yoluyla irtica etmiş bulunmaktayım sevgi ve saygılarımla çayınız var mı :)

çay ne semaver var ne ararsan var mükemmel değil burası mükemmelden biraz daha iyi :D

531431_332711583477345_856489270_n.jpg

Şu geldi aklıma .:D
Olmaz mı çay .
Hoşgeldin. .

O değilde sana buranın mükemmel olduğunu kim söyledi :D Tamam cidden güzel yerde ama saan mükemmeli kim dedi :D Bu arada Hoşgeldin

Hoşbulduk arkadaşlar samimiyetinize kurban :) Perii kuşlar kulağıma fısıldadı :)

Tamam o benim güvercinlerim sanırım :D kaybetmiştim güvercinlerimi :D
Şimdi kuşlar değilde ben diyorum avatar lazım sana bide hoşgeldin sana yazanlara teşekkür etmen lazım :p

Kendi yetiştirdiğimiz çay tarlalarımız bile var :D
Hoşgeldin ahada buda çayın :D

images

Tamam o benim güvercinlerim sanırım :D kaybetmiştim güvercinlerimi :D
Şimdi kuşlar değilde ben diyorum avatar lazım sana bide hoşgeldin sana yazanlara teşekkür etmen lazım :p

Senindemi güvercinlerin var (: benim kafese girmişler kovaladım akşam üzeri :p daha tazeyiz dur hele bir kendimize gelelim dimi ama daha keşfetme çabasındayım :hi:

Senindemi güvercinlerin var (: benim kafese girmişler kovaladım akşam üzeri :p daha tazeyiz dur hele bir kendimize gelelim dimi ama daha keşfetme çabasındayım :hi:

Tamam tamam :D Benim değil ya yaralı güvercini bahçede beslemiştim iyileşince kaçtılar onu demek iştedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri