Mükemmel dediler geldik

Konu sahibi son olarak 2134 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoşbulduk arkadaşlar..Smyrna forumun muhtarıdamı var aaa şaşırtıcı biraz bende eskiyim burda hemen adaylığımı koyacağım vaatlerimi şimdiden hazırlamaya başlasam iyi olur (:

avatar memuru olduğundan şüphelendim ben her forumda bir tane vardır hemen avatar muhabbetine girerler :D gerekirse başkanı olur muhtarlığına son veririm dağdan gelip bağdakini kovarım yani hırs yapayım yeter ki :)

Çok forumlara takılıyorsun beni diğer forumlara benzetme hem senin gibiler 2 günlüktür dagdan gelip bagdakini kov bakalım :D Hırsını gçrelim :D

ovv Perii arkadas savas ilan etti :haha:

Smyrna klavyesi olan yazıyor ama sadece yazar o :D aldırış etmem :D

Senin söylediğine cevap veriyorum ben :) agır laf edersen bende agır laf derim altan almam ben :D Yüzüne derim :)

karadenizli uşağum altan almaz zaten benim bildiğim ağırmı konuştum Allah cezamı verecek daha yüzümü koymadım hadi bana avatar hediye et barışalım (:

karadenizli uşağum altan almaz zaten benim bildiğim ağırmı konuştum Allah cezamı verecek daha yüzümü koymadım hadi bana avatar hediye et barışalım (:
googleye siyah beyaz erkek avatarları yaz çıkar :) Git istediğini indir sen koy zor değil dik avatarlar olsun :) Ben küs değilim ki

hoşgeldin dostum aklındakileri söylemeni sevdim bir konuda gördüğüm kadarıyla işte budur;)

bende istiyorum cay @AeQUiTaS :D

hosgeldin bu arada.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri