Muhteşem bir vücudu zekaya tercih eder misiniz?

Konu sahibi son olarak 1070 gün önce görüldü
Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır. Bir kadını güldürmek için gerekli mizahı zekayla yaparsın. Tercihim mizah ve zeka.

Zeka benim için çok önemli bir yerde vücut vs geçelim.

zekalı olup o zekayı paraya döküp müq vücuda kavuşmak?
gördüğünüz üzere yeterince zekalıyım. yallah

yani fink'te şöyle bir şey geçiyor "Goku, zeki insanlar sapyoseksüel olmaz" ksksj mecbur muhteşem bir vücudu da arzulayacağız, zekiyiz çünkü.

Bu zekâ dan kasıt ne acaba, ya da kıstas.
Şu foruma üye olup, yazabilen ve insanlar ile iletişim kurabilen herkesin ortalama bir zekâya sahip olması gerçeği ile karşı karşıya kalırken.
Herkes önce fiziksel çekime bakar, hiç görmediğiniz birinin tavırları ve yazdıkları çekici gelse bile görünce genelde fikirler değişiyor, eğer gözünüze hitap etmiyorsa. Nadiren de olsa farklı olaylar gelişiyor, güneş tutulması gibi..

Bu zekâ dan kasıt ne acaba, ya da kıstas.
Şu foruma üye olup, yazabilen ve insanlar ile iletişim kurabilen herkesin ortalama bir zekâya sahip olması gerçeği ile karşı karşıya kalırken.
Herkes önce fiziksel çekime bakar, hiç görmediğiniz birinin tavırları ve yazdıkları çekici gelse bile görünce genelde fikirler değişiyor, eğer gözünüze hitap etmiyorsa. Nadiren de olsa farklı olaylar gelişiyor, güneş tutulması gibi..
Evet iste sorun da burada.
Soruyu öznel mi cevapliyacagiz nesnel mi?

ne kadar zekaya ne kadar güzellik alabiliyoruz önce onu belirlemek lazım.

Ben doldururum beynini vucudu alayim .d

başlığın meali " sanal ilişki yaşamaya başladığın biriyle buluştuğunda tipini beğenmezsen devam ettirir misin ? "

He herkes de zeki ya sanalda.

Nes
Evet iste sorun da burada.
Soruyu öznel mi cevapliyacagiz nesnel mi?
Nesnel canım.
İnsanların duymak istediği şeyi söylemek saçmalık.
Benim yarım kalan hikâyelerim hep bu yüzden aslında. Kişinin duymak istediği şeyi değil, gerçek olanı söylediğim için.

Nes

Nesnel canım.
İnsanların duymak istediği şeyi söylemek saçmalık.
Benim yarım kalan hikâyelerim hep bu yüzden aslında. Kişinin duymak istediği şeyi değil, gerçek olanı söylediğim için.
Hangisi o zaman?

Vücut canım, bu nasıl soru.
Bana birisi zekâ tanımı yapabilir mi? Ne oluyor mesela, üniversite sınavında tıp okuyacak puan aldım zamanında, ama bir şeye kızıp okulunu bilmem ne yaparım dedim.
Şimdi analiz et bakalım canım.
Çok zeki bir insan nasıl oluyor, zamanında tanınmış bir CEO ile tanıştım iki tane başarısız evlilik yapmış, oturmuş dertleniyorduk falan.
Kıstas belirlersek sağlıklı yorum yaparız.

Ya siz erken ölürseniz ve çocuklarınız ardınızda kalırsa.
İşte o zaman zekanın da rolüne ihtiyaç duyarsınız.
Hayat son ana kadar hep birlikte yürünmüyor. Sizinle olan kısmı kadar sizden sonrası da mühim.
Vücut diye dolanan bir eşten çok problemleri çözebilen bir insan önemli.

oyş tabiki vücut.
yıkık karşı cins gibi iki lafindan biri zeka zeka olanlarada ayri bi tilt oluyorum püh

akli zekasi olmayan vucudu napacak cok merak ediyom

Geri