Muhteşem bir vücudu zekaya tercih eder misiniz?

Konu sahibi son olarak 1070 gün önce görüldü
İkisinin de fazlası tehlikeli
O sebepten ikisinden e birazicuk

- seniseniseni

Ya ben zeki erkekleri cok begeniyorum. Boyle bir seyleri bilen, konusunda uzman olan erkek oldu mu dusuyorum hemen. Uu beybi. Cok seksi. Zaten kas nedir ya iyy. Kas mi kaldi. Kaslar kapatilsin.

anneni mi babani mi daha cok seviyorsun? hadi sec!' sorulari gibi bu :d ya birini birine tercih etmem de, guzel bir fizik hos olmaz mi? zeki ise iyi. iyi iyi, ama kime iyi? beni baglamaz. oyle cok zeki olanlar da psikolojik manyak cikabiliyor. oylesinden kotu seytani varlik da cikabiliyor. yauv zaten hepimizin akli fikri yok mu? gorgu kurallarini bilmiyor muyuz? normal insan olsun yeter. zeka zeka zeka. aman ne zeka. fizik diyorum ben :p

Zekanın doruklarına yeteri kadar erişmişseniz;karşınızdaki kişinin beyaz atlı prensi/prensesi bile olabilirsiniz.Geçin şu güzellik algılarını artık.

eskiden olsa ‘zeka, zeka, zeka’ derdim; ama artık bilgeyim: 'muhteşem vücut’ diyorum……. mekanik zekası yeteri düzeyde olsun olsa yeterli.kssjja

Sesi güzel olsun. Berbat ötesi sese ve kötü diksiyona tahammülüm yok

• Beğen
Tepkiler: ne
Allah belamı versin ki etmem. 2 kelam edemeyeceğim ya da yaptığım espriyi anlamayacak kaslı bi’ erkeği napim

Spor yapan erkekler bana itici geliyor hem.
yok bulking dönemine girmişmiş kas kaybetmesi lazımmış yok yağlanma dönemi gelmiş de bsgit la
Sokarım senin muhabbetine. Kahvaltıda 20 yumurta yiyen biriyle yapamam
Ama kahvaltıda bana çay dolduran bi erkeği ekmeemin üstüne sürüp yirim

Yemeğin salçalısı, ki Adanalılar salçalı yemek severler, kadının da kalçalısı makbuldür. Şöyle koltuktan kalkınca iz bırakacak bir müddet.

Fakat benim geri zekalı kıza tahammülüm -1 dolaylarında. Of, yazamıyorlar, konuşamıyorlar, anlamıyorlar, fanus içerisinde bir hayat, ay midem bulandı,

napim düz götlü olsun da biraz kıvrak zekası olsun napim.

Zeki adam muhteşem vücut yapabilir. Niye her ikisine sahip olabilecekken azla yetineyim?

Napcam vücudu ya
En azından zekasını kullanırız. İşe yarar.

Senin zeka ona da yeter yani, kadının zekası az olanı güzelliği çok olanı makbul diyenlerdensin.)
yani illa linç ettircen beni feministlere xd
hayır asla öyle demiyorum kadının güzel ve zeki olanı makbuldür.
fakat demek istediğim kuantum fiziğine dair bilinmeyen bir şeyi bulmayacaksa o kadar zeki olmasına gerek yok bence :)

Geri