Muhtemel Aşk

M
  • Kullanıcı Mira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Şu bir kız bulup annelerine sırt dönen erkeklerden nefret ediyorum.Nesliniz tükensin :/

[YOUTUBE]vFjw25fS8O0[/YOUTUBE]

Hiçbir zaman saçma sapan kararlarım olmadı benim.Bir şeyi yapiyorsam illa ki sebebi vardır.En kötüsü sonunda yine yanılmadım demek oluyor.Sevinmem lazım aslında doğruyu gördüğüm için ama bir kez olsun yanılmayi insan bazen umuyor.

[YOUTUBE]VJbBaYX3kgk[/YOUTUBE]

Buluta yükü sorulmazmış..
Sen ne güzel anlatiyorsun beni dinlemeye bikmam ki (:

Birinci evreyi zorda olsa bastırdım geriye 10 Temmuz'dan sonrası kaldi onuda atlatırsam daha ölmem ben diye her günümü huzurla yaşayacağım .

[YOUTUBE]s7wtiTkgPDk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]a3Af_7oZStg[/YOUTUBE]

Uyuya kalmalık şarkısın .p

[YOUTUBE]Uims4NVMzZM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]nxaDRwSa3H8[/YOUTUBE]

Üstadın dediği gibi;
bir sey koptu benden,şey,her şeyi tutan bir şey..​

[YOUTUBE]DsA1jORHuoI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Lw8jaaeg-WY[/YOUTUBE]

Yük benim yüküm..

[YOUTUBE]8dBhv3poaaI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]HSBmy6hW-n4[/YOUTUBE]

Seni tarif edebilecek hiçbir duygu bırakmadin içimde.Aşk, nefret,kin..
Seni tamamlayacak hiçbir his kalmadı senden.
Sanki hiç olmamış gibisin.Vardın ama olmasan da olurmuş gibisin.
Yok gibisin,hiç gibisin.
Yine de birkaç kelime ile anlatabilseydim seni,sanırım bu "değmez"olurdu.
Sevdiğime de sevgimden öldüğüme de..

Bu yüzden artık ölmeni de dilemiyorum,hatta olması gerekenden cok daha uzun bir ömrün olmalı.
Kaybettiğin her şey için kendinden hesap soracak kadar uzun bir hayat yasamalisin.
Neyse işte, sevilmenin değerini bilmeyen biriydin..

Ben Piraye oldum,
Sen de Nazım..
Ben senin hayatında
Sen Vera'yı tanıyana kadar vardım. .

Sen de burada kal.:u1:

Allah'in yarattığı ile hicbir zaman dalga gecmisligim olmadı ama bazılarının yüreğinin pisligi gerçekten yüzüne yansıyor. :u3: neyse sarki dinleyeyim :u1:

[YOUTUBE]8gWKRbRvRXs[/YOUTUBE]

Ayyyy :u3:

Insanin omrunun ortasinda var olan,hep olan biri olmali.Ona surekli tavsiyede bulunan,zarardan koruyan biri.Bugün bana aklimi basima getiren soz soyleyen annem gibi...

Uçmak istiyorsan seni aşağı çekmek isteyen her şeyi bırak. .

Özgürlük ne guzelmis :u1:

[YOUTUBE]-dpdsuewpYI[/YOUTUBE]

:cat:

tumblr_inline_naz0lvX0fl1rcm10p.gif

En acısı da ne biliyor musun? Kırmızı biber.:p:

Hezarpare yapma ben bile şaşırıyorum bunlari hangi ruh haliyle paylasmisim kim bilir :asd:

Eskiden askerler savasirken arkalarini taşa(daş) dayarmis.Iki tane asker savasirken birbirlerine sırtını dayarmis.Düşmanı yenebilmek icin.Yani ozamamdan gelirmiş arka(taş)daş sözü. Günümüzde ise arka 'daş ..
Elbette arkamiz hep daş ! Kimin nezaman,nerede ne yapacağı hicbir zaman belli olmuyor.Bugun bu güzel seyleri can sıkıntısından tv izlerken öğrendim hosuma da gitti yani:u1:

İnsanlar, insanların içinde ‘insan'lara hasret yaşarlar.
Özdemir Asaf

[YOUTUBE]USNTRwH1Tu8[/YOUTUBE]

“İçimde kırk kadın, kırkı da yabancı. Kırkı da öteki.”
Frida Kahlo

[YOUTUBE]ROoW5ba6a5A[/YOUTUBE]

Sen ne güzel bir şarkısin.Listemde ilk gunden beri duruyorsun hatta defalarca dinlediğim bir şarkısin.Ama ruh hali dedikleri sey bu olmali sozlerine ilk defa dikkat ettim:u1: Ilk defa da şarkının bukadar güzel olduğunu defalarca dinleyerek anladim.Çok şaşkınsın Aslı hatta dalgın.

Geri