Muhtemel Aşk

M
  • Kullanıcı Mira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Sabah sabah kavga edesim var hemde karsimdakini sinir edip sonrasinda kahkaha atıp daha cok sinir ederek.Nasil bir ruh haliyle uyandim ben .d

Yillar once bu kadının bir şarkısini 'birisi' dinletmisti yatsın yanıma'ydi sanırım.Bu daha guzel sanki :p

[YOUTUBE]Ux_YswvraFc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]cxluPQW36a8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]HHypccW4p7s[/YOUTUBE]

Sen kal..

Dün yogun ve sıkıcı bir gunun akşamında görünce hem güldügum hem de imrenerek baktığım pembe üstü açık vosvos vardi.İlginç yanı icinde gelin ve damatin da olmasi.Cok insan hayal kurar ve cok azı bu hayali gerceklestirir.Eminim ki o manzara karşısında kimse pembe bir vosvos içinde gelin olma hayaline Hayır demez.Kızın umarsizca kahkaha atmasi mutlulugu hala gözümün önünde.
-Kiskandim mi? Hemde nasil !:asd:
Bazi erkekler var benim gibi olanlara denk gelmiyor sahsen gelse de o anlik bir mutluluk olarak görür sıkılirim.Yani bir erkeğin bir kiza cok eyvallah eder gibi davranmasi bana nedense hep itici gelmistir.O sebeple öküz sevmek doğamda var :D
Yani diyecegim o ki;
Her kız pembe panjurlu ev ,araba hayali kurup cok azı bunu gerceklestirse de emeği geçen erkektir.Benim aklim hala pembe vosvos'da :dyg:
Allah boyle mutlu olanlarin yuvasından huzur,sadakat,mutluluk ve imanı eksik etmesin.Kiymet biline :u1:

[YOUTUBE]RNqooeN8CbU[/YOUTUBE]

Şuraya bir iyi ki birakayim..
Nereye çekersem O'na iyi ki

Azcık sacmalayip dışarı cikayim .p

Bugun mubarek gün ama ben pazar gunlerini sevmedigimden okuduğum dualar bile suan huzur vermedi:/
Evde iş güçte yok ki ugrasayim dip bucak !temiz olmak böyle bir şey diyip ukalalik yapayim .p
Dun alışveriş yaparken markette organik tavuk gördüm normal tavuğu yiyemiyorum :u1: Cok pis kokuyor huysuz bir yapım var bu konuda.
Bugun tavukla ne yapayım derken parçalara ayiramadim caaanim tavuğu :asd: (gerci tavuk diyorum da icini açınca horoz oldugunu anladim kazxbsn) Tavuklu pilav yapmaya karar verdim.
Tabi haslayip yaptigin pilavin uzerine koymuyorsun bunun icine sogan,salca,siviyag tuz ve karabiber ile iç yapiyorsun.Anneannem'den ogrenmistim ozamanlar.p Yemek konusunda cok secici olmasamda tuhaf bir koku gelen hicbir yemeği yemem yiyemem.Bu iç harcinin da tek sevdiğim tarafi tavugun kokusunu aliyor.
O düdüklü tencerede pise dursun ben kahve keyfi yapip foruma bakayim dedim burada da hayat yok .p Yine samimiyetsiz bir sürü sey okudum gerçekten bazılarının hic işi yok :D
Amaaan banane diyip işime gucume bakayım .p Suraya da bir sarki birakayim

[YOUTUBE]h9HTr9Kuwc0[/YOUTUBE]

içindeki çocuğa sarıl
sana insanı anlatır :dyg:
Sen ne mukemmel bir şarkısın ..

[YOUTUBE]yr894PnA084[/YOUTUBE]

▪▪■▪▪

Saat 06:00 sanırım bir 6 saat daha dayanirim :u1:

[YOUTUBE]dsTWvhG2GWw[/YOUTUBE]

Ey gecemin yalnızlığına muhattap olan yâr,bin kâhra bir tebessümün kâfi'dir bilesin!
Senden uzak durmak taşlar gibi yürek ister…

Ne kadar düzgün karakterli insan tanidiysam hepsi deli :p

[YOUTUBE]VvF4jISQS-Q[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]z4V_GJbQrJI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]YIYGkLFuk0U[/YOUTUBE]

İnsan hep yarım..

Olmuyorsa,olmadığı daha iyi olduğu içindir
Bırak olmasın..​

[YOUTUBE]msGXgYpM-wk[/YOUTUBE]

:tembel:

Insanoglu ne kadar nankör.Kendi anne babasina acimayan insanin kimseye faydasi olmaz.Hep diyorum önce ana baba sonra yar. Ölün siz :liv:

Geri