Muhtemel Aşk

M
  • Kullanıcı Mira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Allah bir insana "Sadece bir insan"oldugunu unutturmasın.

[YOUTUBE]14wQnRdJLLU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]YhAMI-0FB3A[/YOUTUBE]

İnsan ayrılınca değil, yeniden kavuşma ümitleri tükenince yıkılır. O zaman hayat son zerresine kadar kocaman bir can sıkıntısına dönüşür. Sanki son vapuru kaçırmışsın da bir adada mahsur kalmışsın, güneş ağır ağır batarken sonraki vapurun hiç gelmeyeceğini söylemişler sana, bunun can sıkıcı bir şaka olmadığını, gerçek olduğunu söylemişler. Buydu vaziyetim. Beni o kış bir kişi terk edip gitmişti ama sanki iki yüz elli kişi terk edip gitmiş gibi hissetmiştim.

Emrah Serbes-

Bu acının da bir eşiği olmalı, tıpkı ötesindeki hissizlik gibi.

Allah'ın yarattığı en güzel şeylerden biri de, unutmaktır.

[YOUTUBE]oO6P0-66BPw[/YOUTUBE]

Sen burda kal cınım .d

[YOUTUBE]iLapP4CizZw[/YOUTUBE]

•••

Ben güzel düşünür güzel bakarim ama o direk b*ka batmayi seçmiş.Hayat ne tuhaf.Koyver gitsin ozaman..

Geride bırakabilmeyi öğrenmiş bi kadında asla kalıcı bi hasar meydana getiremezsiniz. Onda kalıcı olan tek daimi hasar geride bırakabilme yetisidir çünkü.Acıyı geride bırakmayı bilir, sevdayı geride bırakmayı bilir, çocukluğunu ve hatalarını da. Korkularını, pişmanlıklarını, hüznünü, heyecanını, kahkahalarını, alışkanlıklarını, hatıralarını, dişini sıktığı geceleri… Hatta çok sevdiği insanları bile geride bırakabilir gerekirse. Ve geçmişine yabancı hisseder daima. Geride kalan ne varsa hiç olmamış gibi gelir. Yaşadığı onca şeyi sanki bi başkası yaşamış da o da bi yerlerden duyduğu için belleğindelermiş gibi yahut bi kitapta veya filmde rastlamış gibi tüm olanlara ama asla yaşamamış gibi. Bu sebeple bazen aynı hatayı tekerrür edebilir elbet ama yine de sarsılmaz.Bu kadınlar özlemeyi özleyenlerdir. Bi şeylere tutunabilmeyi dileyenlerdir.
.
.
.
.
Lakin şairin dediği üzre "insan ölebildiğine göre kendinden bile soğuyabiliyordur"ya da "insan dediğin kendi yokluğuna bile alışır’ve bu kadınlar bunu bilir...

[YOUTUBE]K52gbejQf9Y[/YOUTUBE]

!

Geride bırakabilmeyi öğrenmiş bi kadında asla kalıcı bi hasar meydana getiremezsiniz. Onda kalıcı olan tek daimi hasar geride bırakabilme yetisidir çünkü.Acıyı geride bırakmayı bilir, sevdayı geride bırakmayı bilir, çocukluğunu ve hatalarını da. Korkularını, pişmanlıklarını, hüznünü, heyecanını, kahkahalarını, alışkanlıklarını, hatıralarını, dişini sıktığı geceleri… Hatta çok sevdiği insanları bile geride bırakabilir gerekirse. Ve geçmişine yabancı hisseder daima. Geride kalan ne varsa hiç olmamış gibi gelir. Yaşadığı onca şeyi sanki bi başkası yaşamış da o da bi yerlerden duyduğu için belleğindelermiş gibi yahut bi kitapta veya filmde rastlamış gibi tüm olanlara ama asla yaşamamış gibi. Bu sebeple bazen aynı hatayı tekerrür edebilir elbet ama yine de sarsılmaz.Bu kadınlar özlemeyi özleyenlerdir. Bi şeylere tutunabilmeyi dileyenlerdir.
.
.
.
.
Lakin şairin dediği üzre "insan ölebildiğine göre kendinden bile soğuyabiliyordur"ya da "insan dediğin kendi yokluğuna bile alışır’ve bu kadınlar bunu bilir...

[YOUTUBE]K52gbejQf9Y[/YOUTUBE]

!

Acı cekerken yuzunu gulumsetebiliyormusun?

Mira ben sevdayi birakali cok oldu ama goz yaslari aciyi hala tasiyorum kendimle..
en kotusu de biliyor musun? Aglamak yasak...Mecburen guluyosun ya bagirarak aglamak
istedigin anda bak o cok kotu yakiyo canini insanin..

Mira ben sevdayi birakali cok oldu ama goz yaslari aciyi hala tasiyorum kendimle..
en kotusu de biliyor musun? Aglamak yasak...Mecburen guluyosun ya bagirarak aglamak
istedigin anda bak o cok kotu yakiyo canini insanin..

İmzani bu yüzden cok sevdim işte :şirine: Sen hep u/mutlu ol:öp:

Yazınızı daha iyi anlamak icindi. Bazen cok kelimelerle dolu cumleler yazarsın, aslında yazının anlattıgı hikayeden cok yazanın ruh halini anlarsın, sanırım boyle bisi.

Güçsüz görünmeyi sevmeyenlerdenim ondan olsa gerek.Doğru anlamissin ozaman =)

[YOUTUBE]c6_5OFD1r54[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]4zQV61nCAZc[/YOUTUBE]

Sen ne güzel bir şarkısın böyle ..

Özledim diye geldim ama 2 gündür sabahın 7sini öğlen yapan bir babannem var benim. Kalk Aslı ! Kalktı Aslı kendisi yattı :/ Tontiş yanaklarını sevdiğim

Geri