-
-
-
-
-
- Web sitesi
- megaresim.com
izlemeden yorum yapmamanızı öneririm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ufkunuz genişlesin sabit kafalı olmayın, ben size şunu öneriyorum. Bir tarafa körü körüne bağlanmayın. İzleyin, aklınızla karar verin. Ben size gidin Muharrem ince'ye oy verin demiyorum. Dün Tayyip'i dinledim. Ondan önce ki gün KK'yı, Sinan'ı.. Herkesi dinleyin. İzleyin. Bilin, görün.Vakit kaybı
bir önce ki seçime ait bir video ve korumanın yaptığı edepsizlik ancak bugün Chp'lilerin Akp'yi suçlu bulduğu, Ergenekon-Balyoz sürecinde ki adalet bakanı Sadullah ERGIN'i millet vekili adayı yapmalarıyla kıyaslanaabilir mi? Üstelik bu olay o dönemde gündeme geldi ve koruma bizzat o adamdan özür de diledi. Araştırırsanız öğrenirsiniz, araştırmazsanız bilen öğretir.Kullanip atiyor...
![]()
Muharrem incenin korumaları fotoğraf çektiren adamı sahneden attı!
Muharrem ince nin korumaları mitinge gelen bir kişiyi dayanamayıp fotopraf çektirmek isterken top atar gibi sahneden attılar.m.youtube.com
N'apim?bir önce ki seçime ait bir video ve korumanın yaptığı edepsizlik ancak bugün Chp'lilerin Akp'yi suçlu bulduğu, Ergenekon-Balyoz sürecinde ki adalet bakanı Sadullah ERGIN'i millet vekili adayı yapmalarıyla kıyaslanaabilir mi? Üstelik bu olay o dönemde gündeme geldi ve koruma bizzat o adamdan özür de diledi. Araştırırsanız öğrenirsiniz.
N'apim?
Bu videoyu seviyorum ben.
Huyumuz kurusun..Allam Yarabbim herkes de ne artiz ya.