Muharrem INCE TV 100'de Candaş Tolga Işık'ın canlı yayına konuk oldu

Konu sahibi son olarak 515 gün önce görüldü
ufkunuz genişlesin sabit kafalı olmayın, ben size şunu öneriyorum. Bir tarafa körü körüne bağlanmayın. İzleyin, aklınızla karar verin. Ben size gidin Muharrem ince'ye oy verin demiyorum. Dün Tayyip'i dinledim. Ondan önce ki gün KK'yı, Sinan'ı.. Herkesi dinleyin. İzleyin. Bilin, görün.

Son düzenleme:
İzlemedim ama yorum yapacam.

Siyasette özellikle ototratsanız ve kampanyada önde gidiyorsanız yeni taraftar bulmaya ihtiyaç yoktur. Elindekileri tutmaya çalışmak yeterli güvenli ve kolaydır. Bunun için kutuplaşma işinize yarar. Saflar sıklasır dağılmaz. Konsolide olur. Futbolda eleme maçı oynuyorsaniz, bir sıfır önde iseniz ve bu size yetiyorsa gol aramaz defans yaparsınız. Kontra atak ararsınız. Bu taktik iktidar tarafından iyi uygulandı bugüne kadar. Fakaaaat son dakika gol yersen maçı çevirme şansın kalmayabilir.

Kampanyada gerideyseniz yeni gol yolları ararsınız. Açık oynamaya başlarsınız. Bu ofansif oyun tarzı defansta zafiyete sebep olabilir.

İşte Muharrem olayı, millet ittifakı takımının defans boşluğundan oluşmuş bir durumdur. Kontradan gol yeme sebebi olabilir.

Ama ya Muharrem gizli forvetse?

Kullanip atiyor...

bir önce ki seçime ait bir video ve korumanın yaptığı edepsizlik ancak bugün Chp'lilerin Akp'yi suçlu bulduğu, Ergenekon-Balyoz sürecinde ki adalet bakanı Sadullah ERGIN'i millet vekili adayı yapmalarıyla kıyaslanaabilir mi? Üstelik bu olay o dönemde gündeme geldi ve koruma bizzat o adamdan özür de diledi. Araştırırsanız öğrenirsiniz, araştırmazsanız bilen öğretir.

İnce, "17 parti, 11 büyükşehir belediyesi, gazeteler ve imkanlara rağmen seçimi kazanamıyorlarsa bedeli neden ben ödüyorum? Kılıçdaroğlu bedel ödesin." dedi.​

Bu program ile birlikte biraz daha yerin dibine girdi, sürekli yayına çıkması iyi oluyor.

Bu arada Candaş Tolga IŞIK resmen muhalefet etmek için INCE'yi yayına çıkarmış.. Ne yazık ki Oğuzhan UĞUR kadar olamamış. Ancak INCE yine de vermesi gereken mesajları vermiş.

bir önce ki seçime ait bir video ve korumanın yaptığı edepsizlik ancak bugün Chp'lilerin Akp'yi suçlu bulduğu, Ergenekon-Balyoz sürecinde ki adalet bakanı Sadullah ERGIN'i millet vekili adayı yapmalarıyla kıyaslanaabilir mi? Üstelik bu olay o dönemde gündeme geldi ve koruma bizzat o adamdan özür de diledi. Araştırırsanız öğrenirsiniz.
N'apim?
Bu videoyu seviyorum ben.

Geri