Muhalefetin inemedigi halk

• Kullanıcı climax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Peki, o teyze sonunda doğru yere mühürü basabilmiş mi? sonucu bilen var mı?

Peki, o teyze sonunda doğru yere mühürü basabilmiş mi? sonucu bilen var mı?
Kesin yanlış yere damgayı bastı ve geçersiz sayıldı. Eğer o bölgede AKP kazandı ise sorun olmamıştır ama rakip kazandıysa kesinlikle hiç bir şey olmamış olsa da kesin bir şeyler olmuştur. İstanbul seçimleri buna güzel bir örnek.

Siyaset algın bozuk senin. Bu siyaset değil. Jöle

Tek yol yok tabi. O zaman yönetme derdinde değil, kendini ifade etme derdinde olursun. Bu ülkeyi yönetmek istiyorsan beni ikna etmek durumundasın. Kusura bakmayacaksın.

He yani bu bir başkası tarafından ikna edilmiş halim diyorsun :)

Evet, seçimlerden önce, adaylarıyla, parti programıyla, vaatleriyle birileri ikna ediyor, oy kullanıyorum. Görev bitince hayatıma dönüyorum.

Ben sana vurgunum.
Ben gene sana vurgunum.

Vaatleriyle seni ikna ediyorlar :D he sen de inanıyorsun. Parti programına falan da bakıyorsun. Ohhh. Muhteşem :) @Prodesmotes

Babacanın başörtü yasaklarından bahsederken dugulanmasını saymazsak
İstismar siyasetinden baya uzak görünüyor

Hakikaten çok iyi ya. Herşey normal yani. Adaylar var. Partiler. Onların icraat ve vaatleri. Sonra kadroları var. Bunlara bakıyoruz. Oy veriyoruz. Sen benle ta**ak mi geçiyorsun @Prodesmotes

Ben hep Erdoğan'a rey veriyorum. Risk almıyorum. O benim yerine düşünür iyisini yapar. Kılışdarda lider vasfı yok. Hem SGK'yı da batırdı.

Bu. @Prodesmotes

O zaman ikna edin beni @Prodesmotes
Dış güçlerin oyuncağı olmuşsunuz.. Ama ülkeyi bölemeyeceksiniz... Türban mezalimi... Bla bla.

Çok kolay bişi hamaset. İki dakikada kralını yapabilirsin.

Demek istedigini anlıyorum @Prodesmotes, şu;
"İdeolojik oy verenleri suçluyorsun ama sen de aynısını yapıyorsun sonuçta. Dolayısıyla kimseye laf etmeye hakkın yok''

Yanlışsam düzelt.

Demek istedigini anlıyorum @Prodesmotes, şu;
"İdeolojik oy verenleri suçluyorsun ama sen de aynısını yapıyorsun sonuçta. Dolayısıyla kimseye laf etmeye hakkın yok''

Yanlışsam düzelt.

Soru sordum. Bir şey söylemek istediğimde onu yazıyorum. "Benimsediğim karar verme sürecine bok attığına göre elinde daha iyi bir şey olsa gerek" diye düşündüm. Merak ettim; öğrenmeye çalışıyorum.

Bu.

@Prodesmotes

"Demokrasi ile diktatörlük arasındaki fark; demokraside oy verip sonra emirlere itaat edersiniz, diktatörlükte ise zamanınızı oy vermekle harcamazsınız." demiş bukowski.

"Vakt-i, istibdatta söz söylemek memnu idi; Ağlatırdı ağzını açsan hükümet ananı! Devr-i hürriyetteyiz şimdi, değişti kaide.
Söyletirler evvela, sonra s..ler ananı!"
demiş şair Eşref.

Yani demem o ki, sandık, oy, demokrasi... Hayat ne garip vapurar felan, hayat kısa kuşlar uçuyor.

Geri