Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kesin yanlış yere damgayı bastı ve geçersiz sayıldı. Eğer o bölgede AKP kazandı ise sorun olmamıştır ama rakip kazandıysa kesinlikle hiç bir şey olmamış olsa da kesin bir şeyler olmuştur. İstanbul seçimleri buna güzel bir örnek.Peki, o teyze sonunda doğru yere mühürü basabilmiş mi? sonucu bilen var mı?
Siyaset algın bozuk senin. Bu siyaset değil. Jöle
He yani bu bir başkası tarafından ikna edilmiş halim diyorsunTek yol yok tabi. O zaman yönetme derdinde değil, kendini ifade etme derdinde olursun. Bu ülkeyi yönetmek istiyorsan beni ikna etmek durumundasın. Kusura bakmayacaksın.
He yani bu bir başkası tarafından ikna edilmiş halim diyorsun![]()
Pro
sen hangi partiyi destekliyorsun?
Vaatleriyle seni ikna ediyorlarhe sen de inanıyorsun. Parti programına falan da bakıyorsun. Ohhh. Muhteşem
@Prodesmotes
Hakikaten çok iyi ya. Herşey normal yani. Adaylar var. Partiler. Onların icraat ve vaatleri. Sonra kadroları var. Bunlara bakıyoruz. Oy veriyoruz. Sen benle ta**ak mi geçiyorsun @Prodesmotes
Ben hep Erdoğan'a rey veriyorum. Risk almıyorum. O benim yerine düşünür iyisini yapar. Kılışdarda lider vasfı yok. Hem SGK'yı da batırdı.
Bu. @Prodesmotes
Demek istedigini anlıyorum @Prodesmotes, şu;
"İdeolojik oy verenleri suçluyorsun ama sen de aynısını yapıyorsun sonuçta. Dolayısıyla kimseye laf etmeye hakkın yok''
Yanlışsam düzelt.