Muhalefetin inemedigi halk

• Kullanıcı climax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Pascal konusunda bana iftira aran doktor beye aynı olay olmuş. Bende de böyle görünmüyordu. Allah sana gerçeği gösteriyor acsbsfhsfv

hala tweet görünmüyor lütfen düzeltin hocam

işin özü ben tweeti gün içinde görmüştüm. şu an açılmıyor olması bayağı denk gelmiş : dd

Bunun sadece AKP seçmeni için söz konusu olduğunu düşünmek ayrı cehalet. Görüntüler karadenizden. Güneydoğudan bir HDP seçmeni ele alalım. Akdenizden, göçebe, CHP seçmeni bir yörük ele alalım. Osmaniye'nin uç köyünden bir MHP seçmeni alalım. Tablo değişmez. Yavrum, bu ülke çok değişik süreçlerden bugünlere geldi. Bilgisizliği normal karşılaman gerekiyor zaten.

Siyaset bir ikna sanatıdır. Kimse bir yere inmiyor. İmamoğlu indirim yapacağına ikna etti, cayır cayır zam yapıyor ama tepki yok mesela. Kitleyi tanıyıp ikna edebilmek bir mesele. Diyorsan ki: "Bu insanı ikna edecek kafa bende yok." Kalabalık etme.

Karadeniz eğlenceli bir yer:)

Yani bir neandertal'i ikna etmeye çalışmak zorunda olmam sorun değil de onu ikna etmeyi becerememen mi suç? Hayvan terbiyecisi değilim ben.
@Prodesmotes

Adam Tayyibe vuracaksın diyor, aslında resmen küfür ediyor. Tayyib bu adamı kesin mahkemeye verir

Geri