climax
Elmas Üye
-
-
-
-
-
Budur;
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pascal konusunda bana iftira aran doktor beye aynı olay olmuş. Bende de böyle görünmüyordu. Allah sana gerçeği gösteriyor acsbsfhsfv
Edit link:hocam merhaba, sizden bir açıklama bekliyoruz : ddd
Edit link:
Bunun sadece AKP seçmeni için söz konusu olduğunu düşünmek ayrı cehalet. Görüntüler karadenizden. Güneydoğudan bir HDP seçmeni ele alalım. Akdenizden, göçebe, CHP seçmeni bir yörük ele alalım. Osmaniye'nin uç köyünden bir MHP seçmeni alalım. Tablo değişmez. Yavrum, bu ülke çok değişik süreçlerden bugünlere geldi. Bilgisizliği normal karşılaman gerekiyor zaten.
youtube linkini eklemişler bu mesaja.......link kırık @Oggy.
Tekrar paylaşır mısın, göremiyorum?youtube linkini eklemişler bu mesaja.......
Konu içindeki mesaj 'Muhalefetin inemedigi halk'
Muhalefetin inemedigi halk
Neandertal olmadığını sen de biliyorsun. O zaman siyaset yapmayacaksın küçüğüm.Yani bir neandertal'i ikna etmeye çalışmak zorunda olmam sorun değil de onu ikna etmeyi becerememen mi suç? Hayvan terbiyecisi değilim ben.
@Prodesmotes
Siyaset algın bozuk senin. Bu siyaset değil. JöleNeandertal olmadığını sen de biliyorsun. O zaman siyaset yapmayacaksın küçüğüm.