Muhalefetin adayı kim olmalı? ANKET

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

Aday Anketi

• Kemal Kılıçdaroğlu

• Ekrem İmamoğlu

• Mansur Yavaş

• Sürpriz bir isim?

• İnan hiç fark etmez

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açıklama 6 mart… acaba, kk’nun adaylığı hala sallantıda mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
masanın adayını seçim günü pusuladan öğreneceğiz hepimiz galiba.
Bence aday belli olsa bile açıklamayabilirler. YSK’nın seçim tarihini resmî olarak duyurmasından sonra olabilir. Sebebi şu; hükümet depremi bahane ederek adayın durumuna göre seçimleri erteleyebilir.

umarım yeni hükümetin karakteri balık burcu olmaz… yoksa gelen gideni aratır. astrologlar yorumlamadan ben yorumlayayım da jüpiterleri şaşsın. iyi partililerin oynaklık yapacağını aylar önce arada dillendiriyordum, eğer aday konusunda çalkantılar oluyorsa tamamen iyi partililer yüzündendir diye düşünüyorum. ah kemalim keşke hiçbirine ihtiyaç duymasaydın, musallat etmeseydin başımıza bunları ama napalım… kemalim bu sefer yapacak. (yoo lefty tarafından tehdit edilmedim aşırı hür kararım)

ne güzel ya, vurun. milletin başına bela etmişmiş, döneklermiş, döneceklermiş, musallat olmuşmuş. milletin sesini masada yüzlerine haykırmak niye sizi rahatsız ediyor.

al işte. bunlar gibi çevresinden üç beş kişi mutlu olacağına halk mutlu olsaydı.

Kemal Bey aday, başka alternatif yok. Tekrar toparlanma sebepleri büyük olasılıkla İyiplilerin pazarlıkta el yükseltmeleri. Bu iyiplileri memleketin başına bela etti Kılıçdaroğlu. Sırf bu nedenle kendisine karşı mesafeliyim. Buna rağmen adı geçen kişiler arasında oy verebileceğim sadece kendisi.
İyi Parti'nin pek güvenilmez bir oluşum olmadığı konusunda hemfikir olmakla birlikte ben Kılıçdaroğlu'nun İyi Parti hususundaki oyun kuruculuğunu Türk siyasi tarihinin en başarılı adımlarından biri olarak görüyorum. Güçlü bir muhalif sağ partinin var oluşu bugünün seçim iklimini tamamen değiştirdi. Her ne kadar bu masa mizanseni beni rahatsız etse de şunu kabul etmek gerek, bu ülkenin seçmen kitlesi ne yazık ki Sağ'da kümelenmiş vaziyette. Ekseri radikallikten uzak, merkeze biraz daha yakın bu kitle için Chp'nin bir alternatif olamayacağı ortamda İyi Parti'nin varlığı muhalefet için önem taşıyor.

psi, kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleşince biz gider onu da destekleriz merak etme de sizin o desteklemeleriniz boşuna. bir umut belki bir şeyler kopartırız kafasındasınız. koparırsınız. bak kopardınız.

Kemal Kılıçdaroğlu show yapacak, mitingler çok eğlenceli geçer. Tam bir Cumhurbaşkanı profili var zaten, evet çocuklar artık hazırız, Kemal baba Tayyip Erdoğan'ın saltanatını bitirecek adam, haramilerden kurtulmaya az kaldı.. ilk turda işi bitirir Kemal baba :)

psi, kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleşince biz gider onu da destekleriz merak etme de sizin o desteklemeleriniz boşuna. bir umut belki bir şeyler kopartırız kafasındasınız. koparırsınız. bak kopardınız.

bizim bunca zamandır yazdıklarımızın hiçbirini okumamışsın ki. kazanmaya en yakın aday olan kemal'i önümüze koyulan tüm isimlerden daha makul olduğunu başından beridir söyledik. yürüttüğümüz mücadele birilerinden bir şeyler koparmak olsaydı, mhp gibi gider ta en başından erdogan'a yanaşırdık. o zaman ne belediyelerimize kayyum atanırdı, ne başkanlarımız, vekillerimiz tutuklanırdı. sittin senede o bloktan kurtulamazdı başın. selo cezaevinde olmak yerine, bahceli gibi erdoğan'ın bir kenarında dururdu. elbette tüm bunlar onursuzca olurdu, tüm bedelleri göze alarak mücadele eden bir hareketin mensuplarindan, seçmenlerine hakaret olurdu, ve bu ülkeyede yazık olurdu...

biz büyük fedakarlıklar yaptığımızı düşünüyoruz ve minnetsiziz. kimseden bir şey talep edecek, ya da kimseye yaranmak için şebeklik yapacak değiliz. kemal'in aday olarak ortak bir akılla seçilmesi emin ol hepimiz için iyi oldu, olacak. şimdi gerek millet ittifakı ve gerekse emek ve demokrasi hareketi paralel olarak mücadele vererek yeniyi inşa etmek için rehberlik etmeli.

bizim bunca zamandır yazdıklarımızın hiçbirini okumamışsın ki. kazanmaya en yakın aday olan kemal'i önümüze koyulan tüm isimlerden daha makul olduğunu başından beridir söyledik. yürüttüğümüz mücadele birilerinden bir şeyler koparmak olsaydı, mhp gibi gider ta en başından erdogan'a yanaşırdık. o zaman ne belediyelerimize kayyum atanırdı, ne başkanlarımız, vekillerimiz tutuklanırdı. sittin senede o bloktan kurtulamazdı başın. selo cezaevinde olmak yerine, bahceli gibi erdoğan'ın bir kenarında dururdu. elbette tüm bunlar onursuzca olurdu, tüm bedelleri göze alarak mücadele eden bir hareketin mensuplarindan, seçmenlerine hakaret olurdu, ve bu ülkeyede yazık olurdu...

biz büyük fedakarlıklar yaptığımızı düşünüyoruz ve minnetsiziz. kimseden bir şey talep edecek, ya da kimseye yaranmak için şebeklik yapacak değiliz. kemal'in aday olarak ortak bir akılla seçilmesi emin ol hepimiz için iyi oldu, olacak. şimdi gerek millet ittifakı ve gerekse emek ve demokrasi hareketi paralel olarak mücadele vererek yeniyi inşa etmek için rehberlik etmeli.
plesk haklı. mansur olsaydı aday ağlamaya başlamıştın..

yoo, oy vermeyeceğimi baştan söyledim leyla, niye ağlayayım ki?
şuan nedense "kim olursa olsun oy veririz" diyen iyipli ülkücüler ağlama modunda...
neşemize bakalım....hadi
yo ben de kim olsa oy verirdim. ülkücü de değilim. bıktım sizden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri