Muhalefetin adayı kim olmalı? ANKET

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Aday Anketi

• Kemal Kılıçdaroğlu

• Ekrem İmamoğlu

• Mansur Yavaş

• Sürpriz bir isim?

• İnan hiç fark etmez

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içimden bir ses Ekrem imamoğlu gelirse daha büyük felaketlerle karşı karşıya gelecekmişiz diyor

mansur yavaş iyi bir insan, iyi bir idareci olabilir. ama sahip olduğu zihniyetin ülkeye, insanlığa fayda getireceğini hiç sanmıyorum. dinciden insan olmadığını 20 yılda gördük,
ırkçıdan da olmayacağını görmek için 20 yılınızı boşuna harcamayın.

seç piroyu yürüüsünnn... (ilk turda hdp ve bileşenlerinin çıkardığı adaya vereceğim)

bu arada, mansur yavaş geçmiş cumhurbaskanlıgı seçimlerinde neden chp ile ittifak yapıyoruz diye devlet bahçeliye kazan kaldıran ekibin başıydı... bilmeyen chp'li destekçisi dostlar için...

Son düzenleme:
Çok isim dönüyor aslında birkaç değişik kişi de söylendi hiç tanımıyorum... bence siz de tanimazsiniz adını dahi unuttum kim olduğunu okuduktan sonra... gönlümden geçen İmamoğlu. Ama stratejik düşünmek olarak kilicdaroglu diyebilirim. Mansuru severdim aslında ama yeterli değil buna sebep. Bazı kesimlerden oy kaybettirir o aday olursa. Sosyal medya turkiyenin tamamı değil sonuçta...

Çok isim dönüyor aslında birkaç değişik kişi de söylendi hiç tanımıyorum... bence siz de tanimazsiniz adını dahi unuttum kim olduğunu okuduktan sonra... gönlümden geçen İmamoğlu. Ama stratejik düşünmek olarak kilicdaroglu diyebilirim. Mansuru severdim aslında ama yeterli değil buna sebep. Bazı kesimlerden oy kaybettirir o aday olursa. Sosyal medya turkiyenin tamamı değil sonuçta...

bir oy vereceksin diye 10 tane isim saydın...
erkan baş deseydin bari.

Gorunen Kilicdaroglu olacagi yonunde cok acik isaretler var. Benim gonlumden gecen aday Mansur Yavas. Aday olursa cok rahat kazanacagini dusunuyorum. Insallah sokagin sesine kulak verilir.
Sevgili dostum hoşgeldin . Bence dışardan bir aday olursa belki kazanabilir. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Ama yine RTE alacak diye düşünüyorum .

• Beğen
Tepkiler: X
Ben de Kılıçdaroğlu diyorum. Tanırız, biliriz, alışığız.

Türkiye İşçi Partisini destekliyorum ve üyesiyim.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanacak net aday Ekrem İmamoğlu, ama terminator Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak ve ortalığı duman edecek.. çok rahat çok profesyonel kazanır..

Inan hic farketmez ama kilicdarogluda kaybetmek icin yine elinden geleni yapicaktir. Adam bunu basariyor abi farkli bir tarz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri