Stockholm Sendromu
Elmas Üye
ben de bu sebepten yaklaşık 1 yıldır kuş gibiyim forumda......İbadet' i engellediğim için mesajlarını görmüyorum, bunu bir kazanç sayıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de bu sebepten yaklaşık 1 yıldır kuş gibiyim forumda......İbadet' i engellediğim için mesajlarını görmüyorum, bunu bir kazanç sayıyorum
Çok isim dönüyor aslında birkaç değişik kişi de söylendi hiç tanımıyorum... bence siz de tanimazsiniz adını dahi unuttum kim olduğunu okuduktan sonra... gönlümden geçen İmamoğlu. Ama stratejik düşünmek olarak kilicdaroglu diyebilirim. Mansuru severdim aslında ama yeterli değil buna sebep. Bazı kesimlerden oy kaybettirir o aday olursa. Sosyal medya turkiyenin tamamı değil sonuçta...
Sevgili dostum hoşgeldin . Bence dışardan bir aday olursa belki kazanabilir. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Ama yine RTE alacak diye düşünüyorum .Gorunen Kilicdaroglu olacagi yonunde cok acik isaretler var. Benim gonlumden gecen aday Mansur Yavas. Aday olursa cok rahat kazanacagini dusunuyorum. Insallah sokagin sesine kulak verilir.
Listede yoktu....bir oy vereceksin diye 10 tane isim saydın...
erkan baş deseydin bari.
not ettikTopu gelsin,fark etmez.Hehehe.
Şiklarda fark etmez secenegini ben yazmadim.su sol üstdeki tam tipim.
mansur mu dedin... olsun düşünülebilir...Kullandım şimdi.