Muhafazakar bungalov evi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Muhafazakar derken, gözden ırak, her yeri kapalı bungalov değil, evlilik cüzdanı istenen, içinde nikahsız sevişilmemiş denmek istenmiş.

Ben mayo ile yüzmek için köydeki dereye gidiyorum çok soğuk ama napalim yoklukta gideri var etraf dağ kimse yok falan

Bizim Kastamonu'da da yaptıranlar var bunlardan. İlçe taraflarında araziler ucuz sonuçta, arazi de bol. Yazlık niyetine yaptır, müşteri bulursan gecelik haftalık kiraya da verebilirsin. Mantıklı.

Haremlik - selamlık yerine "muhafazakar" kelimesi kullanılıyor ve çok uzun zamandır bu şekilde hizmet veren otel, tatil köyü ve özel villa seçenekleri mevcut.

Evlilik cüzdanı ise beş / yedi yıldızlı otellerin haricinde sorulabiliyor ve otelin aldığı karara bağlıdır. Beş ve yedi yıldızlı otellerde sormazlar ancak muhafazakar otel grubunda ise sorabilirler.

Kaş ve Kalkan'da Kiralık Muhafazakar Villa: Aileler için Özel Tatil Seçeneği

Tum sorunlarimiz bitti bi bu muhafazakarlarin sorunlari bitmedi.

Muhafazakar eğlence ve turizm sektöründe açık hala çok fazla… genç girişimciler değerlendirsin :d

Burada ifade edilen Muhafazakar Bungalov muhtemelen tekil bir bungalovu değil, tesisi ifade ediyor. Bu ifade, içeride alkol tüketilmediğini, belli bir kıyafet kodu olduğunu ve mahremiyetin diğer tatil seçeneklerine göre daha fazla olduğunu belirtiyor. Bu gibi yerleri tercih eden insanların samimiyetini bilemem ama böyle bir talep olduğu aşikar. Bolu ve Sakarya gibi illerde bu türden onlarca tesis var. Şunu anlamak gerek, bu ülkede Migros ve Carrefour'ların genelinde alkol satılıyor diye alkol satılmayan şubelerinden dahi alışveriş yapmayan, alkollü mekanlara gitmeyen, belli birtakım kıyafet kodu olmayan mekanları tercih etmeyen çok ciddi bir kesim var. Elbette bu insanlara yönelik ticari bir hamle yapılacak. Hatta bu vakte kadar yapılmamış olması hataydı bence.

Şunu da vurgulamak gerek, emin olun Başakşehir gibi yeşil İslam'ın hüküm sürdüğü noktada yaşayanlar buraları tercih etmiyor. Onların yaşadığı hayat ve tercih ettiği tatil seçenekleri bugün "Ben marjinalin kelime anlamıyım." diyen birini bile muhafazakar gösterecek türden. Bu gibi tesisleri tercih edenler ekseri şehirli muhafazakar orta ve orta-alt sınır aileler veya o ailelerin çocukları.

Muhafazakar derken, gözden ırak, her yeri kapalı bungalov değil, evlilik cüzdanı istenen, içinde nikahsız sevişilmemiş denmek istenmiş.
hiç bu açıdan bakmamıştım aklıma dahi gelmemişti fakat bunu kastetmiş olması gayet olası. uzungölün en köklü otelcileri ahbabım onlarda evlilik cüzdansız almıyor.
bir aeg bir de japonlar...

Geri