MotorLove

Konu sahibi son olarak 2766 gün önce görüldü
Siz arabayı bir yerlere gitmek için kullanırsınız,
Biz motosikleti kullanmak için bir yerlere gideriz.
Aradaki fark budur.

tumblr_n991dqVIJo1tcr1ujo1_500.jpg
Classiic ve ben :p

Biz böyle kullananlara hayvan diyoruz:D kafa üstü düştü akıllanmadı devam etti birde ya , ama çok güzel kullanıyor belli.

düştüğüne bakma sen tamamen kurgu onlar stoppie uzmanı adam :nee:
bi adam vardı adı tam aklıma gelmiyor o stoppie yapmadan hayvansı sürüyor onuda bulursam eklerim :D

bulunca eklerim ama bunların hepsi fos gerçek motorcuları izlemek istiyorsan eğer isle of tt ye bak derim. sokak aralarında yarışan gerçek korkusuz motorcu abilerimiz :D

[YOUTUBE]iRWp9rhfS_0[/YOUTUBE]

ay yok bu videoları izledikçe güven geliyor insana yolda artistleşebiliyorsun:D

ay yok bu videoları izledikçe güven geliyor insana yolda artistleşebiliyorsun:D

bence hiç deneme artisleştiğin an yerleri öpmeye başlıyorsun türkiye burası pek güven olmuyor :D bana göre motogp yada stoppie yapanlar motorcuyum diye geçinmesin gerçek motorcu bu adamlardır sokak aralarında 320km/h zorlayan insanlar

bence hiç deneme artisleştiğin an yerleri öpmeye başlıyorsun türkiye burası pek güven olmuyor :D bana göre motogp yada stoppie yapanlar motorcuyum diye geçinmesin gerçek motorcu bu adamlardır sokak aralarında 320km/h zorlayan insanlar

Tabiki de öyle :) Motor kazalarından çok korkuyorum yerleri öpmeye hiç niyetim yok benimde :) Ama öpersemde sevgilimle öpeceğim beraber ölürüz :ama:

Tabiki de öyle :) Motor kazalarından çok korkuyorum yerleri öpmeye hiç niyetim yok benimde :) Ama öpersemde sevgilimle öpeceğim beraber ölürüz :ama:

basitmiş gibi geliyor ama gelmesin :)
ölmekten bahsetmek kolay ama ölmeyi bırak en ufak bir motor kazasında bile yaşayacağın dehşet dakikalarından sonra fikrin değişicektir :D

Geri