Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sizenebayım ne kadarda ehliyeti olan bi ziyaretçi![]()
Ay tebrik ederimmmm :hi: çok sevindim, darısı başıma :şirine:
Efsane dönüş.
![]()
bu adamı tanıyorum ya amerikalı bir göstericitam videosu var bunun çok iyidir
![]()
Efsane dönüş.
![]()
hak yoluna dönmek budur işte benim cupper la yapsam bunu muhtemelen tekme yerim hatundan
resimdeki olursa hatun gayet tabiiiHayır bence çok havalı. Direk etki yaratırdın ama motorun da havalıysa tabi![]()
Biz böyle kullananlara hayvan diyoruzkafa üstü düştü akıllanmadı devam etti birde ya , ama çok güzel kullanıyor belli.
düştüğüne bakma sen tamamen kurgu onlar stoppie uzmanı adam :nee:
bi adam vardı adı tam aklıma gelmiyor o stoppie yapmadan hayvansı sürüyor onuda bulursam eklerim![]()
Tamam ekle ekle beğendim ben![]()
bulunca eklerim ama bunların hepsi fos gerçek motorcuları izlemek istiyorsan eğer isle of tt ye bak derim. sokak aralarında yarışan gerçek korkusuz motorcu abilerimiz
[YOUTUBE]iRWp9rhfS_0[/YOUTUBE]
ay yok bu videoları izledikçe güven geliyor insana yolda artistleşebiliyorsun![]()
bence hiç deneme artisleştiğin an yerleri öpmeye başlıyorsun türkiye burası pek güven olmuyorbana göre motogp yada stoppie yapanlar motorcuyum diye geçinmesin gerçek motorcu bu adamlardır sokak aralarında 320km/h zorlayan insanlar
Tabiki de öyleMotor kazalarından çok korkuyorum yerleri öpmeye hiç niyetim yok benimde
Ama öpersemde sevgilimle öpeceğim beraber ölürüz :ama: