Motordan anlayan gelsin acil!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
10 yıldan eski istemiyorsan Linea, Clio, stepway tercihi en iyi olacaktır. Hem bilindik arabalar hem maliyeti düşük ve masrafsız.

Daha eski almanı önermem yoksa bir sonraki arabanı 150-200 bandında alman gerekecektir.

Bu arada düz vites takıntından kurtul. Artık düz vites araba bile üretmiyor bazı markalar. Yakında bitecektir.

Bak @yoSun cuğum nasıl anlıyo :)
Ne kadar fiyatı demek istedim?
arabalardan hiç anlamam, sıfır bilgi. piyasası ortalama 250 sanırım. (pert aracımla senin elindeki paranın hepsini almaya çalışıyorumdur : ) ) şaka bir yana öylesine yazdım. satıp satmama konusunda kararsızım şu an.

2013 1.3 corsa ekspertizi yapılmış tramer kaydı az sahibinden ilanda satışta adımıza pmden atabilirim :)

200, 250 bin tl ye sıfır araç varsa düzgün gideri olan hemen 5 adet siparişini geçelim link iletebilirsiniz.?
“ Ya da kredi çekip üstüne koyup sıfırda alabilirim. “

Postu lütfen dikkatli okuyalım . Bu demek oluyor ki milletçe okuma alışkanlığımız yok ;d

hangi kız daha az masraflı hocam söyleyin de alalım ?? bu devirde 150 binden aşağı varsa hemen dm at bana :D !!
Her darlık ve zorlukta
haline şükreden 50 yaş üstü Ak parti seçmeni,
muhafazakar bir aile kızında sıkıntı olmaz
kahır çeker, gayet tasarrufludur, gönlün rahat olsun

Şöyle bir söz var;
Araç sorun çıkarıyor ve sorun bulunamıyorsa Fransızdır
Araç sorun çıkarıyor ve sorun bulunabiliyorsa Almandır
Araç sorun çıkarmıyorsa Japondur :)
Öyle derler

Bende Wolksvagen var. Yeni alıcak olsam sıfır corolla almaya çalışırım. Ayrıca corolla dünyanın gelmiş geçmiş en çok satan modeli, boşuna değildir diye düşünüyorum

mavrupada 20 bin birim paraya son model hyundai alıyorlar reno alıyorlar ford araba aliyorlar 2022 model

ahulenah

Geri